krislemly

Moday | Шампунь

Moday | Шампунь

Нещодавно на моїй поличці зʼявився новий для мене бренд- Moday, для знайомства обрала догляд для волосся, який мене справді вразив. Після тривалого тестування я готова ділитись враженнями, але давайте по порядку і почнемо з очищення.

Moday | Шампунь

Дизайн шампуню "MODAY" досить мінімалістичний і стильний. Флакон має витягнуту форму і виконаний у пастельному, бежевому кольорі. На флаконі немає яскравих чи контрастних елементів, лише лаконічний текст білого кольору.

Кришка фліп-топ відкривається легко і без шкоди для нігтів, при цьому дуже щільно замикається.

За консистенцією шампунь густий, тягучий, дуже приємний.

Віддушка парфумована та в міру насичена – відчувається під час використання.

Цей шампунь піниться чудово. Піна виходить пишна, рясна. Відмінно очищає волосся від забруднень і залишків будь-якого стайлінгу.

При цьому мені подобається, що не з'являється відчуття, що волосся "скриплять", воно не стає жорстким в процесі миття і не сплутується.

Шампунь дуже приємний, навіть без використання додаткових засобів волосся з ним буде м'яким і красивим, це помітно вже в процесі змивання.

Змивається шампунь швидко, просто та без зусиль. Не потрібно довго промивати волосся. І потім я наношу вже маску, про неї розповім в іншому відгуку.

Волосся я мою стандартно раз на три дні. Шампунь Moday на частоту миття ніяк не вплинув, волосся не стало бруднитися швидше, що для мене безперечний плюс.

Також важливим моментом є те що у мене чутлива шкіри голови, але цей шампунь не викликав у мене будь-якого дискомфорту (свербіж, лупа, сухість). Навіть коли волосся потребувало миття, голова не свербіла, лупа не зʼявилась.

На данный момент цей шампунь мій абсолютний фаворит, він повністю виконує всі заявлені функції і дійсно класно працює на моєму волоссі.