Olha🍒

Солодкий огляд на блиски Mermade

дякуючи рекламі дізналась про вихід нового блиску для губ з назвою "Київський торт"

- це точно мені треба, - подумала я - киянка, неймовірний фанат свого міста і ласунка.

після дуже позитивного досвіду (деталі згодом) я вирішила замовити цілий різдвяний набір, як раз були свята напереродні. бо якщо у першого блиску був такий нереальний аромат, то що мене очікує з іншими?

почну з загального:

- хочу потиснути руку їхньому дизайнеру - тільки саме упакування чого коштує! ці миленькі коробочки з відповідними до ароматів малюнками може ідеально підійти на подарунок! я людина візуалу і коли бачу щось з крутим дизайном, то втриматись мені важко))

- а от про сам тюбик враження трохи інакші: одразу віддає дешевизною, наліпки можуть відставати (знаю, що це старі версії як в продукті, так і в упакуванні, сподіваюсь, що виробник стає кращим з року в рік 💜)

- основні компоненти в складі: бджолиний віск, вітамін а, вітамін е, олія ши (каріте), персикові кісточки (правда склад в кожному бальзамі може відрізнятись)

- я не помітила сухості на губах після використання, навпаки, зволоження тримається ще довго.

- дуууже зручний формат: я розкидала їх по сумочкам і тепер в мене завжди під рукою рятувальники сухих губ 💋

а тепер оглянемо кожний блиск поближче 👇

брала я його через аромат і не прогадала: запах дійсно як у нашої солодкої візитки, я прям не можу 🤤 відчуваю ваніль і масляний крем. хочется кожні 10 хвилин наносити його знову і знову.

має прозору основу з блискітками, тримається на губах десь +- годину.

класно буде виглядати в ролі топеру на олівчик для губ.

приємна кремова консистенція, яка зволожує шкіру губ найкраще з усіх блисків з моєї колекції від Mermade, має легкий шимер.

щодо аромату: от чесно важко його розібрати, але він такий приємний, легкий і не нав'язливий! звичайно не схоже на шампанське, але має солодкі ноти (відчуваю запах цукру), є трохи чогось чайного.

в мене стара версія, наскільки нова версія краще, поки що, на жаль, не знаю)

як же я люблю колу 💔 у всьому, всюди, завжди би її пила, якби це не так шкодило здоров'ю)

але на щастя, такі аромати здоров'ю точно не шкодять і з цим Mermade впорались - запах дуже апетитний!

до того ж це єдиний блиск з моєї колекції, який має відтінок - легкий, але все таки є.

взимку носила його в сумочці і помітила, що взявся якимись гранулами, нанести його було майже неможливо. пока не згадала, що саме так застигає кокосове масло, трошки відігріла бальзам і він знову став наноситись прекрасно.

шимеру\блискиток в ньому немає, зволожує як треба.

цей блиск мав леееедве солодкуватий аромат, хоча я сподівалась на якісь родзинки чи мед.

зовсім трохи придає кольору губам, має гарні блискітки, теж надовго зволожував.

але з ним трапилась трохи зворотня історія в порівняні з Колою: після недовгого лежання на підвіконні (в мене не сонячна сторона), блиск майже вигорів, став дуууже рідким і змінив запах на запах старої олії. з цього зробила висновок, що ці бальзами тепло і УФ-випромінювання не люблять (не виключаю свою провину, що зберігала в неналежних умовах. кинула його в холодильник, подивимось, чи допоможе йому).

якби не фото, то наврядчи хтось мені повірив, що цей блиск в мене є 🙃 бо ні на Мейкапі, ні на їхньому сайті знайти його не можу.

як раз тут відчувається аромат меду, зовсім трошки, в більшому він схожий на Champagne. кольору він все таки не залишає і має такі самі блискітки як у Київського Торта.

на превеликий жаль, так само зберігала блиск неналежним чином і якісно продемонструвати його не змогла: так само виділив олію... теж закинула в холодильник, сподіваюсь, це його врятує.

окрім цих блисків, я на подарунок купляла ще Magic Unicorn з легким рожевим ароматом і крутим ароматом жуйки і ще один Kolyada, який візуально схожий на Champagne, правда щодо запаху не знаю.

повторюсь, що як на подарунок - це чудові варіанти.

коли в мене закінчаться ці блиски, обов'язково хочу спробувати інші, так сильно мені запали в душу їхні аромати, це те що треба щоб підняти настрій 🤤 але склад в деяких трохи засмучує через надмірну кількість олії, проте сподіваюсь що нові версії більш вдосконалені)

раджу почитати ще огляд на чудові аромати теж від Mermade: https://club.makeup.com.ua/post/42047/

дякую за увагу, обіймаю!✨