Hanna Domashenko

Avenue Des Parfums Home | Musk & Floral

Avenue Des Parfums Home | Musk & Floral
Avenue Des Parfums Home | Musk & Floral

Я обожнюю аромати! Вони створюють настрій, закарбовують в пам'яті спогади та виражають характер...

Мені так подобається, коли заселяєшся в гарний готель, а в номерах, як правило, є якийсь приємний, специфічний аромат... Або зайдеш в магазин, а там на тебе чекає той улюблений, особливий аромат, що асоціюється з тим чи іншим брендом одягу/взуття/косметики...

Avenue Des Parfums Home | Musk & Floral

Як не крути, та аромати підсилюють наші рецептори і додають того самого відчуття дому, затишку, подорожі... Я вже довго була в пошуку гарного аромату для оселі. В наших умовах - хочеться хоча б вдома створити той "безпечний острів", де нервова система хоч трохи може відпочити від буремної буденності новин. Хочеться, щоб в прямому сенсі "пахло домом".

Аромат Musk & Floral від Avenue Des Parfums - це той перший аромадифузор, який я з радістю поставила на поличку в кімнаті. Він не приторно солодкий, він не гірчить і не подразнює горло. Він пахне для мене спокоєм та рівновагою. Це саме те, чого мені так не вистачало!

Musk & Floral - це квітково-східна композиція:

✨мускус в базі аромату не нав'язливий - він оповитий стриманою шкірою та деревинними нотками;
✨бергамот та перець на старті окутують рівновагою емоцій;
✨троянда, припилена делікатними пачулі, тут дуже ніжна та зовсім не гучна;

Зараз аромат стоїть близько трьох тижнів і 3 палички у флаконі ідеально насичують кімнату ароматом. Розхід економний, а аромат відчутний, але не кричить про себе. Саме таким я уявляла ідеальний аромадифузор для своєї оселі!