Charlotte Tilbury Luxury Eyeshadow Palette, Pillow Talk Dreams
Все замовлення робилось заради одного - тіней Charlotte Tilbury в подарунок. Я б в житті не витратила гроші на люксові тіні, адже це взагалі не мій формат. Але халявна можливість отримати продукт мене зацікавила.
Пакування. Товстий серйозний пластик. В середині велике дзеркало. Виглядає пристойно для стрічки в Інстаграмі. Але не знаю чи витримає вона подорож літаком😅
Це відтінок Pillow Talk Dreams, мабуть, темніша версія стандартного бестселера тіней у кольорі Pillow Talk.
Smoke Ombrer - теплий, світло-рожевий шимер. Делікатний, акуратний. Наношу як на рухоме повіко, так і у внутрішній куточок. Цей друг постійно зі мною в щоденних макіяжах. Для робочої зміни те що треба.
Enhance Rehausser - теплий персиково-рожевий шимер. Темніший і яскравіший в порівнянні з Smoke Ombrer. Для коричневих смокі дуже гарний. В ньому є маленькі сріблясті блискітки які додають сяйва і легкої святковості. Нагадує за вайбом Huda Beauty Naughty palette, а я її дуже люблю.
Super Pop Scintiller - теплий коралово-бежевий. Використовується у складці повіки як варіант на кожен день. Особливо зараз, коли в мене тепла смаглява шкіра.
Prime Preparer - насичений коричневий з тепло-жовтим підтоном. Логічно, що використовуємо його як затемнення. Але для експерименту оформлювала ним всю форму очей. Вийшло прекрасно, тільки треба було потушувати трохи довше😅
Це дуже якісні тіні. Матові мʼякі, шовковисті. Розтушовуються дуже швидко, їх можна нашаровувати без проблем.
Сяючі не скочуються. Без бази в кінці дня трохи зникають з очей. Хоча якщо користуватися нею - все супер. Наносила на продукт від Fenty Beauty.
На деяких консилерах в кінці дня матові тіні ставали більш прозорими. На базі Pilouise тушується складніше ніж на Urban Decay, але в стійкості різниці не побачила.
Несподівано, але мені сподобалась ця палетка. Вона проста, красива і зрозуміла. Тіні дуже легкі в роботі. Хочеться постійно ними фарб уватися. Єдиний мінус - така кольорова гама не всім підійде. Наприклад мені обов’язково треба профарбовувати слизову олівцем, бо в такому випадку очі виглядають блідими. Мабуть, ця палетка створювалась для темніших за тоном людей. Але мені всеодно подобається і я не планую позбавлятися від Pillow Talk Dreams.
Коментарі (0)