anya_kozachenkoo

Wet n Wild fotophocus powder, Catrice highlighter

Поділюсь сьогодні з вами класними бюджетними новинками в моїй косметичці 🔥

Wet n Wild fotophocus loose setting powder в мене у відтінку translucent. Цю пудру я купувала декілька років тому в міні форматі, вона мені дуже подобалась але потім її було складно знайти. Нещодавно натрапила на неї в одному з магазинів, та й ще у великому форматі, за супер крутою ціною. Її об'єм 20 грам, вистачить на дуже довго. Відтінок прозорий, не ароматизована. В складі є і тальк, і міка, і сіліка, але мені вони висипань не викликають, пори не забивають. Пудра дуже класно фіксує, матує та розгладжує, дуже гарний ефект дає на шкірі, мені вона за своїм ефектом нагадує пудру розсипчасту від Fenty beauty. Єдиний мінус для мене це дуже велика баночка, яку не дуже зручно зберігати в косметичному столику.

Catrice Seeking flowers cream-to-powder highlighter з красивої весняної колекції у відтінку C02 Watch me bloom. Це хайлайтер у дуже гарному ніжному відтінку з рожевим підтоном. Упакування дуже гарне, матовий пластик з випуклими квіточками та дзеркалом всередині. Це повноцінний кремовий хайлайтер, непудровий, тому його краще наносити пальчиком. Сяйво ніжне, делікатне, без окремих великих блискіток. Дуже гарно виглядає в макіяжі. Також в цій колекції є ще дуже гарні кремові рум'яна, які я хочу спробувати.