getejra

Маски від Beaty Derm

Маски від Beaty Derm
Маски від Beaty Derm

Пакування обох продуктів виглядає подібно тільки в інших кольорових гамах: пакети-саше об'ємом 10 г мають спеціальний зріз, який дозволяє легко відкрити маску. Зверху європідвіс, що дозволяє вішати маску на гачок. Обидві маски наносила на підготовлене та очищене обличчя.

Мені одного пакетика вистачає на 2 рази. Самі маски легко наносяться на шкіру та не стікають. Одразу скажу що мене подружило з цими масками - перед застосуванням тримати їх в холодильнику, дякую дівчаткам з клубу за пораду. Першою, яку я пробувала від цього бренду, була кріо-маска мохіто і вона мені взагалі тоді не сподобалась, так як я нанесла її в дуже спекотний день, вона одразу нагрілась на шкірі і все, але залишок я вже поставила в холодильник і наступного разу кайфанула)

Маски від Beaty Derm
Маски від Beaty Derm

Виробник рекомендує масажними рухами масажувати шкіру і витримати маску приблизно 10-15 хвилин.

Ця маска поєднує властивості двох косметичних продуктів, а саме маски та скрабу. Її компоненти підібрані спеціально так, щоб делікатно усунути ороговілі клітини та інші забруднення. Комплекс рослинних інгредієнтів підтримує здоров'я шкіри та сприяє регенерації її клітин. М’яка консистенція із активними компонентами тонізує та заспокоює шкіру обличчя, зменшує прояви недоліків, а також звужує пори.

Особливості:

- екстракт квітів центелли азіатської інтенсивно живіть шкіру та вирівнює її тон;
- скраб наповнений делікатними відлущувальними частинками, які ніжно очищують пори;
- екстракт малини насичує епідерміс потужними зволожувальними речовинами, підвищує його м’якість;
- здійснює антиоксидантну дію, захищаючи від вільних радикалів, затримуючи появу ознак передчасного старіння;
- підвищує природній блиск та сяйво шкіри, підтримуючи її свіжий та молодий вигляд.

Маска має приємний ніжний малиновий аромат та доволі непоганий склад (хоча індивідуальні алергічні реакії ніхто не відміняв, все потрібно перевіряти на своїй шкірі)

Дуже приємна гелева консистенція та доволі крупні скрабуючі частинки, які абсолютно не дряпають шкіру. Змивається неймовірно легко і я бачу чудовий результат очищення та зволоження на шкірі.

Я пробувала обидві маски: Fresh Mojito та Icy Mint. Не порівнювала чи відрізняються вони по складу, для мене була невеличка різниця в ароматі, результат же однаковий.

Бренд обіцяє, що кріо-маска миттєвої дії за лічені хвилини позбавить лице запалень, спровокованих агресією довкілля і зробить усе, та надасть свіжості та бадьорості . Функціональний засіб повертає обличчю гладкість, еластичність, пружність з природнім сяйвом.

Особливості:
- ментол створює охолоджувальний ефект, зменшує запалення, сприяє звуженню пор та нормалізує вироблення себуму;
- гіалуронова кислота підтримує оптимальний рівень вологи в епідермісі та запобігає його зневодненню;
- алое вера заспокоює шкірний покрив;
- рослинні екстракти мають антиоксидантні властивості;
- пантенол виконує відновлювальну й регенерувальну функцію.

Що ж маємо: не побачила зменшення запалень, але все інше присутнє: дійсно гарно зволожена та сяйлива шкіра, відчуття прохолоди на обличчі зберігається протягом кількох годин після використання. Мені дуже подобається як ментол пощипує обличчя і я не маю від цього сльозливості. На фото видно, що маска майже непомітна на шкірі, така тонка гелева вуаль, що дуже комфортно.

Тому щиро можу рекомендувати ці маски або перед спекотним днем або після)