Фісташка

Новинка в моїй косметичці - натуральний дезодорант для тіла на основі масел від бренду Lunnitsa.

Новинка в моїй косметичці - натуральний дезодорант для тіла на основі масел від бренду Lunnitsa.

Виробник обіцяє, що їхній натуральний дезодорант для тіла забезпечить свіжість на весь день завдяки своїй формулі без спирту та алюмінію. Основні обіцянки включають:

• Антибактеріальну дію
  • Зволоження та тонізування
  • Відсутність слідів на одязі
  • Економічність та компактність
  • Універсальність

Перше, що мені сподобалося, - це, звичайно ж, склад. Дезодорант Lunnitsa Body Deodorant містить натуральні інгредієнти, які допомагають контролювати запах, зволожувати та живити шкіру. Ось детальний аналіз основних компонентів:

• Рисовий крохмаль - це дрібний порошок з відмінними абсорбуючими властивостями. Він вбирає надлишок себуму, матує шкіру та надає ефект згладжування. Крім того, рисовий крохмаль має зволожуючу та заспокійливу дію.
  • Олія ши (каріте) - це потужний зволожувач, який живить та пом'якшує шкіру.
  • Харчова сода - натуральний дезодоруючий компонент, який нейтралізує неприємні запахи. Вона ефективно вбирає вологу та контролює потовиділення.
  • Кокосова олія має зволожуючі властивості та антибактеріальну дію, що допомагає запобігти розвитку бактерій, які викликають запах поту.
  • Олія виноградних кісточок багата на антиоксиданти, вітаміни C і E. Вона зволожує та пом'якшує шкіру, надаючи їй здоровий вигляд.
  • Бджолиний віск створює на шкірі захисний бар'єр, який допомагає утримувати вологу та захищає від зовнішніх впливів.
  • Вітамін E відомий своїми антиоксидантними властивостями. Він допомагає захистити шкіру від вільних радикалів та зберігає її еластичність.
  • Олія чайного дерева має потужні антимікробні властивості, що допомагає контролювати бактерії, які викликають запах поту.

Загалом, склад Lunnitsa Body Deodorant складається з натуральних інгредієнтів, які контролюють запах, зволожують та доглядають за шкірою. Відсутність алюмінію та спирту робить його безпечним для чутливої шкіри.

Також я в захваті від самого пакування. Дезодорант знаходиться в баночці з дерева. Якщо не знати, що це, то може здатися, що це якийсь блиск для губ чи крем для рук. Таким чином її можна ставити навіть на стіл в офісі, і вона буде виглядати естетично.

Також вона достатньо маленька, і тому її легко взяти з собою навіть у маленьку сумочку. Баночка закручується міцно, тому продукт не витече.

За дизайн просто 10/10.

По текстурі засіб маслянистий (що очевидно зі складу) з вкрапленнями дрібних піщинок. На палець набирається легко і добре наноситься на шкіру. Запах приємний, трохи травяний. Але на тілі він відчутний тільки в перші хвилини. Тому він не буде конфліктувати з вашими парфумами.

Він дуже легкий у використанні. Запах прибирає за кілька хвилин. Я була вражена тим, наскільки швидко він спрацював. Ця дія також тримається багато годин (в залежності від активності та температури на вулиці). Він не захищає від мокрих плям, але він гарно працює проти запаху, і це мені дуже подобається. Шкіра після використання м'яка і не сохне. Дрібні піщинки швидко зникають зі шкіри та не доставляють дискомфорту.

Я зазвичай наношу дезодорант і десь за 2-3 хвилини вдягаюсь. Жодних плям на одязі я не помітила. Коли мені треба було оновити дезодорант на роботі (після тренування), я після нанесення промокнула залишки серветкою сухою. Тому теж жодних плям засіб не залишив.

Завдяки натуральному складу продукт безпечний для чутливої шкіри і не викликає подразнень чи неприємних відчуттів.

Я однозначно рекомендую спробувати цей засіб, якщо ви цікавитесь натуральними доглядовими засобами.