saybeautyk

Estem Classic

Estem Classic

Це той засіб, який повинен бути вдома у кожного.

Звичайно, наші ЗСУ мають підвищену потребу в одноразових душах - це навіть не обговорюється! Я знаю, як швидко вони розлітаються з полиць і яким попитом користуються.

Але в житті цивільної людини такий засіб теж може згодитись - розповідаю на власному прикладі.

Estem Classic

Ми переїхали на лівий берег Дніпра, а тут часто бувають відключення води). І одне з таких відключень на дві доби стало для мене несподіванкою, адже я не читала чати і не бачила попереджень.

Запасів води вдома було небагато, і хоч з роботи привезли декілька каністр, доводилось все одно її сильно економити. Тому я пішла на полювання за одноразовими душами і НІДЕ не могла їх знайти - пусті полиці, а всі консультанти в один голос стверджували, що їх розбирають одразу ж. Повернулась додому я засмучена і з пустими руками, та за декілька днів душі самі мене знайшли).

Після даної ситуації з відключенням води я зрозуміла дві речі:

1️⃣Треба завжди тримати вдома в запасі хоча б 100 л технічної води і 10-20 л питної.

2️⃣Треба завжди мати в запасі одноразові души.

Першим я спробувала версію Classic, про неї сьогодні і піде мова.

Всередині пакету всього дві одиниці - це губка (з зеленими полосками) і рушник (він доволі великий, його вистачає щоб спокійно витерти все тіло).

Спосіб застосування дуже простий - треба витягнути з пакету рушник, а губку залишити всередині; додати 25 мл води, спінити все і після цього очистити тіло губкою.

Не потребує додаткового змивання водою - можна одразу вибиратися рушником і йти по своїх справах.

На пакеті навіть є посилання на відеоінструкцію до застосування засобу.

рН розчину складає 5.5 (фізіологічний для шкіри), в складі містить декілька ПАР і кислоти - молочну, яблучну, лимонну, екстракти зеленого чаю, розмарину, квітів апельсину.

Аромат у нього ненасичений, трохи кисленький і загалом пахне милом)

Я спінила губку з водою і утворилось доволі багато піни (до речі, в мене не було під рукою мірного стакану, тому воду додавала «на око»).

Зелені полоски на губці - це, як я розумію, миючі речовини, бо при контакті з водою вони розчинилися.

Сама губка мʼяка, доволі комфортна до тіла, але все ж таки вона робить легеньке таке скрабування) очищує добре, в екстрених умовах це шикарний варіант гігієни для тіла.

Але потрібно враховувати, що піна осідає, тому процедуру треба проводити максимально швидко і оперативно.

Потім я витерлася рушником і яким було моє здивування, коли на ньому побачила коричневі розводи🥴 (див. останнє фото)

Підозрюю, що то були залишки автозасмаги, ну або ж це стільки бруду на мені було - поки що так і не зрозуміла) в мене є ще декілька видів цих душів і під час наступного використання стане зрозуміло. Я все ж таки більше схиляюсь до того, що то були залишки автозасмаги.

З цього робимо висновок, що очищення достойне 🧼тому якщо побачите засіб на полицях - запасіться хоча б декількома пакетами, бо річ справді необхідна і корисна. Вони будуть лежати в шафці і не заважати, але під час відсутності води стануть в нагоді і ви не будете бігати по всьому району у пошуках засобу для гігієни, як бігала я).