𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Крем для гоління із заспокійливим ефектом

Взагалі, мій чоловік надає перевагу гелям для гоління у аерозольних балонах, але для різноманіття вирішили спробувати крем від Barbers. Із всього асортименту обрали із заспокійливим ефектом Sandalwood-Licorice Root.

Об'єм 100 мл.

Засіб знаходиться в стильній упаковці, виглядає оригінально. Банка з темно-коричневого пластику, досить компактна, кришка металева, на різьбі. В якості захисту є присутність плівки.

Крем білого кольору з перламутром, дуже густий, але при цьому м'який і пластичний. Це ніби взбитий і щільний крем-суфле.

Аромат у нього класний, добре відчувається сандал, з характерною для нього легкою солодкістю і благородним деревним акцентом. Віддушка в міру насичена, не різка, мені прям дуже сподобалася, на шкірі після використання відчувається ще певний час, огортаючи приємним шлейфом.

Заради цікавості пробувала цей крем на собі, отже можу поділитися і своїми враженнями.

Розподіляючи крем по вологій шкірі, він створює густу піну з щільним покриттям. Консистенція стає однорідною, без комочків. Засіб має властивість пом'якшувати жорсткі волоски і забезпечує комфортне гоління завдяки гарному ковзанню леза, що в свою чергу мінімізує порізи і служить гарним захистом.

У складі цього крему є ефірна олія сандалу та екстракт лакриці, які надають заспокійливого ефекту і чинять протизапальну дію, тож після гоління шкіра не подразнена. Також вона не пересушена, а напроти пом'якшена і приємна на дотик. Змивається засіб легко, у використанні дуже приємний і комфортний. Зі своїми функціями справляється чудово, забезпечуючи максимально гладеньке гоління, без подразнення.

Якось за допомогою цього крему голила ноги, мені все сподобалось: аромат, текстура, якість гоління з ним, сам результат і стан шкіри після.

Чоловіку цей крем теж подобається, у нього він не викликав нарікань.