olena_glossy

Крем для нормальної і комбінованої шкіри навколо очей Claire de Nature

Крем для нормальної і комбінованої шкіри навколо очей Claire de Nature
Крем для нормальної і комбінованої шкіри навколо очей Claire de Nature
Крем для нормальної і комбінованої шкіри навколо очей Claire de Nature

Пакування. Зовнішня біло-салатова картонна коробочка, як і в інших засобах серії.

Флакончик з червоного пластику нагадує за формою патрон. Кришечка гвинтового типу, але відкручувати її треба легенько, бо основа носика теж гвинтового типу і при надмірному натиску може розкрутити замість кришечки. Подовжений носик дозволяє зручно дозувати крем, а сам флакон легко стискається, що спрощує використання.

На відміну від денного, нічного крему та скарбу - тут нанесення друку не безпосередньо на флакон, а є прозора етикетка.

Перевага порівняно з іншими засобами серії - цей флакончик попри наявність стику на дні стійкий.

Склад: Aqua, Undecane (and) Tridecane, Coco-Caprylate, Glycerin, Sucrose Polystearate,Cetearyl Alcohol,Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables , Crambe Abyssinica Seed Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Seed Oil, Cucumis Sativus Oil, Glycerin (and) Manilkara Multinervis Leaf Extract (and) Water, Panthenol, Aqua (and) Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Ethylhexyl Palmitate (and) Trihydroxystearin (and) Sodium Hyaluronate (and) Glucomannan, Argania Spinosa Leaf Extract(and) Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerine, Parfume.

Гліцерин, олії оливи, жожоба, лайма, огірка, екстракти алое вера, липи та інші компоненти забезпечують інтенсивне зволоження та живлення шкіри.

Враження. За текстурою крем схожий на денний. Він доволі поживний, відчувається наявність олій. Через це протестувати його використання у денній рутині вийшло лише один раз, адже з моїм консилером та жирним типом шкіри вони не потоваришували (думаю для нормального типу шкіри він буде комфортним і як денний варіант). Проте у вечірній рутині крем розкривається краще, забезпечуючи помірне живлення та зволоження. За свою ціну, він стане чудовим вибором, якщо шкіра навколо очей не є проблематичною та не потребує супер інтенсивного догляду. Однак, слід врахувати, що крем має досить виразну віддушку, що може не сподобатись тим, хто чутливий до запахів.

Експеримент з 10-денним використанням серії тут 👉 https://club.makeup.com.ua/post/48715/