Vik_Sem

Крем для повік Sane з ніацинамідом та кофеїном

Крем для повік Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% призначений для віку 16+ .

Об'єм вмісту 10 ml .

Ще одна особливість - після відкриття засіб потрібно використати протягом 3 місяців. У закритій упаковці може зберігатись 24 місяці.

Крем для повік Sane з ніацинамідом та кофеїном знаходиться в картонній упаковці.

Усередині знаходиться тюбік з кремом. Пакування білого кольору, не прозорий. Є найзручніший дозатор . На ємності дублюється інформація з картонного пакування, що також дуже зручно.

Aqua, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Persea Gratissima Oil, Squalane, Glyceryl Stearate, Sodium Olivoil Glutamate, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Coffea Arabica Seed Oil, Niacinamide, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Xanthan Gum, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Parfume, Limonene, Coumarin.

Активними інгрідієнтами є:

🌼 Іспанський екстракт зерен арабіки - усуває застої лімфи, зникають припухлості та набряклості навколо очей.
🌼 Ніацинамід - стимулює відновлення бар'єрної функції шкіри, робить темні тіні навколо очей менш помітними.
🌼 Екстракт червоного індиго - зона навколо очей стає світлішою, рівною, а очі виглядають відпочилими.
🌼 Комплекс із органічних рослинних екстрактів - відновлюють циркадні ритми шкіри, боряться з «цифровим стресом» — агресивним впливом випромінювання моніторів, телефонів та LED-ламп, знімають почервоніння.

Консистенція крему під очі від темних кіл та набряків з кофеїном Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% досить густа . Він не тече, але при цьому легко розподіляється, не скочується. Колір йде у бежевий. Пахне кавою , хоча мені більше нагадує карамельки із запахом кави, тобто запах солодкуватий. Цей аромат не дратує, він дуже легкий, швидко випаровується.

Дозатор зручий, видає невелику кількість крему. Одного натискання вистачає під обидва ока.

Що мені сподобалося у кремі для повік Sane Niacinamide + Caffeine 1.5%?

👉 Інтенсивно зволожує . Часто коли, наприклад, вранці використовую якийсь крем, а потім увечері вмиваюся, весь ефект зволоження сходить із водою. Тут такого нема.

👉 Не скочується . Можна навіть зробити легкий масаж, потерти довше.

👉 Не викликає подразнення слизової очей . Очі не червоніють і не сльозяться.

👉 Має хороший склад . У складі є кілька шкідливих компонентів, але гадаю без них не обійтися навіть у натуральній косметиці. Інакше ми отримали б жахливу консистенцію та мізерний термін придатності. У складі багато натуральних екстрактів.

👉 Вистачає на довго . Я зазвичай мажу дуже багато крему під очі. Тюбика в 15 мл мені вистачає десь на півтора місяці. Цей крем настільки добре зволожує, що, гадаю, вистачить якраз на 3 місяці.