Pilirina 💛💙

Не впевнена щодо омолодженння, а от шкіру точно заспокоює

Не впевнена щодо омолодженння, а от шкіру точно заспокоює
Не впевнена щодо омолодженння, а от шкіру точно заспокоює
Не впевнена щодо омолодженння, а от шкіру точно заспокоює

Для мене тонік є невід'ємною частиною догляду за шкірою обличчя та завершальним етапом очищення. Яким би класним не був засіб для вмивання, він не завжди ідеально і глибоко очищує шкіру, тому без тоніку просто не відчуваю повноцінного проведення ритуалу у щоденному догляді. Хочу вас познайомити з бюджетним тоніком для обличчя з гіалуроновою кислотою та натуральним зволожуючим фактором від украінськоі ТМ Sane.

  • Має протимікробний та відбілюючий ефект (знижує синтез меланіну на 60%), покращує еластичність шкіри, робить її більш пружною за рахунок гліцерила глюкозида у складі (природне поєднання гліцерину та глюкози)
  • Живить епідерміс та дерму, формує своєрідну сітку на шкірі для утримання вологи. Має відновлювальний та anti-age ефекти завдяки комплексу з 4 видів гіалуронових кислот, які здатні проникати в різні шари шкіри (ну не впевнена щодо цього, але це ж не моі обіцянки)
  • Має в складі заспокійлий компонент ендотеліол, що здатен зменшувати подразнення, почервоніння, прояви розацеа та сітку кровоносних судин на шкірі (тут згодна, він дійсно прибирає почервоніння, не всі тоніки здатні з цим впоратися)
  • Покращує природні властивості шкіри, тримає водний баланс завдяки зволожувальному агенту тривалої дії у складі
  • Підвищує стійкість шкіри перед зовнішніми подразниками. Має заспокійливий ефект, прибирає відчуття дискомфорту, надмірної чутливості за рахунок рослинного екстракту черимої. Саме завдяки цьому компоненту тонер рекомендовано власницям чутливої шкіри (теж вперше дізналася про цю рослину, виявляється, вона дійсно має гарні заспокоюючі властивості)
  • Містить екстракт азіатської центелли - природного антиоксиданту, що заспокоює шкіру, має протизапальні та антимікробні властивості (так, згодна на всі 100%)

Aqua, Pseudozyma Antarctica Ferment Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Annona Cherimola Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Artemisia Montana Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Vaccinium Corymbosum (Blueberry) Fruit, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Butylene Glycol, Sodium Polyglutamate, Rosmarinyl Glucoside, Caffeyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Malic Acid, Parfum.

PH: 6.5

Аромат: тонік має яскраво виражений запах, схожий на баккареподібний аромат, який на шкірі зовсім не затримується. Мене це не напружує, але якщо комусь такі аромати не подобаються - майте це на увазі.

Цей тонік разом із допоміжними продуктами, звісно, вирішив цілий ряд моіх проблем. Справа у тому, що у мене чутлива, хоч і комбінована шкіра і деякі продукти викликають почервоніння. Це може бути будь-що, починаючи зі звичайноі вмивачки до, наприклад, маски для обличчя. Іноді від деяких бюджетних у мене виникає відчуття сухості, свербіжу, гіперчутливості. Тут, не дивлячись на те, що він бюджетний це все мене оминуло.

Я частенько балуюся кислотними продуктами, а всі ми знаємо, які почервоніння виникають після іх використання. Помітила, що Sane навіть без крему заспокоює шкіру і досить швидко прибирає почервоніння.

А ще у нього є плюс - невеликий формат флакону. Хоча, дивлячись з якоі сторони це розглядати, звісно. Але я часто подорожую і для мене це, скоріше, плюс. Краще вже взяти невеличкий об'єм і спробувати, ніж потім плюватися від купівлі відра незрозуміло чого.

Тонік з гіалуроновою кислотою та натуральним зволожуючим фактором від Sane мені сподобався. Враження досить непогані.

Цікава ваша думка з приводу продуктів цього бюджетного бренду, бо, скажу щиро, спочатку я була настроєна з приводу товарів Sane досить скептично, враховуючи деякі негативні відгуки, але, спробувавши кілька категорійних коварів, зрозуміла, що базові потреби шкіри ця косметика все ж закриває, а все інше роблять тільки активи.