Sasha🐣💔

Блиски для губ від Clarins

Блиски для губ від Clarins

Завжди хотіла спробувати ці блиски від Clarins. До мене потрапили мініатюрки. Дуже класно, що представлені в такому розмірі, можна протестувати спочатку, а потім вже купувати повний розмір.

Опис від бренду:

• Clarins Lip Perfector – це не просто блиск для губ. Це комбінований продукт, який одночасно зволожує, посилює природний відтінок і робить ваші губи виразнішими. Гелева текстура зі збагачувальними пептидами забезпечує неймовірно комфортне нанесення та тривалий результат. Завдяки спеціалізованому комплексу Lip Highlighter з двома видами перлів, цей блиск робить губи візуально повнішими та насиченими.Але це ще не все: Clarins Lip Perfector також дбає про стан ваших губ. Формула складається з 96 % натуральних інгредієнтів, таких як масло ши та олія дикого манго. Ці компоненти відновлюють гідроліпідну плівку губ, роблячи їх м'якими, еластичними та зволоженими. Унікальний «підсилювач об'єму» ​​на пептидній основі гарантує інтенсивне зволоження, і ви можете насолоджуватися комфортом та доглядом протягом усього дня.
  • Особливості блиску для губ Clarins Lip Perfector:
    - кремово-гелева текстура для легкого нанесення;
    - комплекс Lip Highlighter для візуального збільшення губ;
    - багатство натуральних інгредієнтів для догляду;
    - тривалий ефект зволоження;
    - відсутність липкості після нанесення;
    - універсальність – підходить для щоденного використання та спеціальних випадків;
    - адаптивний відтінок, який підкреслює природну красу губ;
    - можливість комбінування з іншими продуктами для губ;
    - зручний та гігієнічний аплікатор для нанесення;
    - не містить парабенів та сульфатів.

На фото представлені у відтінку 24 Fuchsia Glow та 21 Soft Pink Glow. Вони з маленькими блискітками, і дуже гарно переливаються на вустах.

Текстура приємна, не липка, приємний аромат, також подобається зручний аплікатор. Ціна на них теж адевкатна. Не скажу, що прям я закохась в цей блиск і буду купувати повну версію, але таким мініатюркам буду рада. Маю багато продіктів дя губ і не встигаю всіма користуватись, і звичка постійно змінювати на нове 🙈

Плюси✅

-Мають приємний запах

- Солодкуваті

- Приємні на губах

- Не липкі

- Зручний аплікатор

- Гарно виглядають на вустах

Мінуси ❌

для себе не знайшла