Блиски для губ від Clarins
Огляд на Clarins Lip Perfector 🌸
Завжди хотіла спробувати ці блиски від Clarins. До мене потрапили мініатюрки. Дуже класно, що представлені в такому розмірі, можна протестувати спочатку, а потім вже купувати повний розмір.
Опис від бренду:
- Clarins Lip Perfector – це не просто блиск для губ. Це комбінований продукт, який одночасно зволожує, посилює природний відтінок і робить ваші губи виразнішими. Гелева текстура зі збагачувальними пептидами забезпечує неймовірно комфортне нанесення та тривалий результат. Завдяки спеціалізованому комплексу Lip Highlighter з двома видами перлів, цей блиск робить губи візуально повнішими та насиченими.Але це ще не все: Clarins Lip Perfector також дбає про стан ваших губ. Формула складається з 96 % натуральних інгредієнтів, таких як масло ши та олія дикого манго. Ці компоненти відновлюють гідроліпідну плівку губ, роблячи їх м'якими, еластичними та зволоженими. Унікальний «підсилювач об'єму» на пептидній основі гарантує інтенсивне зволоження, і ви можете насолоджуватися комфортом та доглядом протягом усього дня.
- Особливості блиску для губ Clarins Lip Perfector:
- кремово-гелева текстура для легкого нанесення;
- комплекс Lip Highlighter для візуального збільшення губ;
- багатство натуральних інгредієнтів для догляду;
- тривалий ефект зволоження;
- відсутність липкості після нанесення;
- універсальність – підходить для щоденного використання та спеціальних випадків;
- адаптивний відтінок, який підкреслює природну красу губ;
- можливість комбінування з іншими продуктами для губ;
- зручний та гігієнічний аплікатор для нанесення;
- не містить парабенів та сульфатів.
На фото представлені у відтінку 24 Fuchsia Glow та 21 Soft Pink Glow. Вони з маленькими блискітками, і дуже гарно переливаються на вустах.
Текстура приємна, не липка, приємний аромат, також подобається зручний аплікатор. Ціна на них теж адевкатна. Не скажу, що прям я закохась в цей блиск і буду купувати повну версію, але таким мініатюркам буду рада. Маю багато продіктів дя губ і не встигаю всіма користуватись, і звичка постійно змінювати на нове 🙈
Плюси✅
-Мають приємний запах
- Солодкуваті
- Приємні на губах
- Не липкі
- Зручний аплікатор
- Гарно виглядають на вустах
Мінуси ❌
для себе не знайшла
Коментарі (0)