ksnklb

Тонус та м'якість ніжок

Тонус та м'якість ніжок

Разом з Shelly я зрозуміла, наскільки важливо турбуватись про ніжки та зволожувати їх, адже це не лише робить стан шкіри у цій зоні набагато кращим, а й допомагає зняти втому.
Нещодавно у цього бренду з'явились бальзами для ніжок, і я від них у захваті.
Так, мені подобається, що бальзам швидко вбирається без липкості та жирності, це дуже зручно, адже можна нанести та піти робити далі свої справи.
Колір саме тонізуючого бальзаму гірчичний, при нанесенні стає білим.
Цей бальзам досить поживний, середньої густини.
А ще мені подобається аромат цього бальзаму, я вже уявляю як він буде звучати осінню 😍. Аромат кремовий, з вираженими трав'яними та ванільними нотами, що приправлені корицею. Аромат не дуже яскравий, та стійкий, довго довго можна чути ніжною трав'яною віддушкою на ніжках, що мені подобається, адже це додає затишку.
Цей бальзам чудово зволожує, надає тонусу та м'якості ніжкам, розгладжує пошкодження на п'яточках, якщо вони є та живить їх. Якраз завдяки такому ефекту, після нанесення бальзаму втома з ніжок непомітно починає зникати, що дуже приємно.
У складі є мінеральна олія, гліцерин, соняшникова олія, емоленти, силікон, екстракт гамамеліс вірджинського, екстракт кінського каштану, олія макадамії, екстракт ламінарії, олія бергамоту.
Тюбик зручний для використання, об'єм 100ml, кришечка фліп-топ, закривається добре.

Тонус та м'якість ніжок
Тонус та м'якість ніжок
Тонус та м'якість ніжок