Hrystja_

Антицелюлітний набір Piel

Антицелюлітний набір Piel

Ще років 5 тому в мене був яскраво виражений целюліт. Карантин, +20 кг під час вагітності і не дуже раціональне харчування зробили свою справу. Тож в мене був результат очевидний. А ще, я ніколи не користувалася такими штучками від целюліту...сама не знаю, чому.

Аое варто було, бо вони таки дають ефект.

Потім я почала займатися фітнесом, перейнялася здоровим харчуванням, ввела в свій догляд антицелюлітні засоби і побачила результат.

Зараз в мене нема целюліту, але я повністю закинула спорт...бо чомусь катастрофічно не вистачає вільного часу🫣. Тож розумію, що давня проблема може знов про себе нагадати. Тому такі засоби зі мною завжди.

Антицелюлітний набір Piel

Колись в мене вже були подібні штуки, тож користування тоніком мені не вперше.

Він рідкий...в принципі- стандартний тонік. Пахне мені чимось розмариново-мʼятним.

Основне його завдання: лімфодренаж , розігрівання тіла ( від цього і розщеплення жирів), усунення ознак целюліту. В кого його нема- тонік ідеально допомагає підтримувати шкіру в тонусі і попередити появу целюліту.

Я його наношу кожен день, після душу і використання антицелюлітної щітки. В складі ж перець, і можна подумати, що шкіра буде прямо палати...але тонік не пече. Зовсім. Я відчуваю ідеальне гріття, дуже комфортне. Справді, чимось схоже на сауну.

Це, до речі, в мене перші такі засоби, які не печуть, а лагідно гріють.

Крем має дуже класну текстуру...ніби трішки жирна, але швидко поглинається і не залишає плівки. І молочний колір...люблю засоби саме з таким відтінком.

Пахне корицею і паприкою. Основне завдання крему- підвищення еластичності шкіри, створення термоефекту, розщеплення жирів, провес детоксикації, регулювання метаболічних процесів.

Тут я можу стверджувати на 100%, що крем справді покращує обмін речовин. Бо особисто в мене з цим дуже часто проблеми...зараз, під час користування кремом, все прийшло до норми.

В складі олеорезин стручкового перцю і метилнікотинат, кофеїн, оливкова олія, ефірна олія кориці і апельсину.

Крем наношу зранку і ввечері, через деякий час після тоніка. Крему шкодувати не потрібно, його на шкірі має бути достатньо ( в межах розумного, звичайно).

Він досить швидко поглинається, не залишає плівки чи жирного сліду.

З цими засобами зразу стає тепло і комфортно. Особливо актуально буде з появою холодної осені.

Висновок: ці антицелюлітні засоби мені сподобались, підійшли, і я ними з задоволенням користуюся. Звичайно, вони не позбавлять целюліту за один чи два рази, тут накопичувальний ефект... та й до цього також потрібно прикласти й власні сили...багато. Але в комплексі вони будуть працювати якнайкраще. А ще це дуже класна альтернатива, коли нема часу на спорт. З цими засобами точно шкіра стане кращою.