Pilirina 💛💙

Не знаєте, що можна подарувати?

Не знаєте, що можна подарувати?
Не знаєте, що можна подарувати?
Не знаєте, що можна подарувати?
Не знаєте, що можна подарувати?
Не знаєте, що можна подарувати?

Набір Shelly Hand Cream Set складається з 3х різних кремів для рук обʼємом по 45ml: живильного, помʼякшуючого та відновлюючого, які мають легку текстуру, приємні доглядові аромати та швидко поглинаються. Це тріо із серіі professional care. На перший погляд, за відчуттями, кремчики ніби схожі між собою текстурою, але це не так - у кожного з них своі властивості. Швидкопоглинаюча формула підходить для використання у будь-який сезон.

Не знаєте, що можна подарувати?

Почну з цього кремчику, бо він найбільш поживний за текстурою, але має ніжну консинстенцію. Це знахідка для подразненоі шкіри, бо в його основі є активні компоненти. Алатоін загоює та відновлює бар'єрні властивості епідермісу. Муцин равлика розгладжує зморшки, підвищує тургор епідермісу та містить захисні механізми проти бактерій і грибків. Він містить природній колаген і еластин, які є базовими складовими сполучної тканини і відповідають за еластичність дерми. Олія каріте запобігає пересиханню та пом'якшує шкіру, стимулюючи синтез колагену, підвищує пружність та знімає подразнення. Аромат нагадує чимось смородину.

Кератин зміцнює, відновлює і додає силу нігтям, запобігає їх ламкості. Цитрат срібла забезпечує антибактеріальний захист проти небажаних бактерій і патогенних мікроорганізмів. Екстракт цілющої арніки відновлює шкіру рук і загоює мікрорани, заспокоює, має протизапальну антисептичну дію. Цей крем має приємний свіжий і ніжний аромат. Мій фаворит влітку.

Колаген та еластин утворюють вологоутримуючий шар, сприяючи накопиченню вологи в глибоких шарах шкіри, усувають сухість, лущення та дерматичні почервоніння. Колаген усуває проблему сухості рук, а еластин сприяє регенерації клітин і прискорює відновлення шкіри. Екстракт півонії сприяє зростанню здорових і міцних нігтів і робить шкіру більш м'якою і гладкою. Має приємний косметичний аромат із нотками півоніі та трохи легшу за попередній крем текстуру.

Кремчики упаковані у якісний картон. Коробка розміром 22*12,5 см виглядає стильно. Я от чесно важаю, що це найкращий комплімент у якості подарунку будь-кому: чи то вчителю, бо скоро свята, чи колезі на роботі, чи просто подрузі. Hand cream set - точно краще, ніж цукерки з кавою, бо у цьому виборі не кожному можна вгодити. Я кремами користуюся з величезним задоволенням. Вони суттєво відрізняються текстурою від бюджетних. Так що, дівчатка, моя щира рекомендація! 🫶