krislemly

Moday | Маска для волосся

Нещодавно спробувала новий догляд для волосся, який справді перевершив всі мої очікування. Поділившись враженнями про шампунь, готова розповідати більш детально про маску.

Пакування маски для волосся MODAY виконане в елегантному, мінімалістичному стилі. Кришечка формату фліп-топ та дозатор оптимального розміру. Поверхня упаковки матова, що робить її дуже зручною у використанні. Також на упаковці зазначено, що продукт не містить парабенів, алкоголю, ГМО та формальдегіду, тобто маска має безпечний та дієвий склад.

Маска має ніжну, досить густу текстуру, яку легко розподілити по всій довжині волосся.

Аромат приємний, косметичний з квітковими нотами, залишається на волоссі приємною, ненавʼязливою вуаллю.

Наношу маску на всю довжину волосся після використання шампуню з цієї лінійки. Залишаю приблизно на 10-15 хвилин, потім змиваю прохолодною водою. Результат помітно вже на цьому етапі, волосся ніби шовк, лежить одним полотном, жодної сплутаності або вузликів.

Після використання моє волосся стало неймовірно м'яким і шовковистим на дотик. Воно набуло здорового блиску, наче після процедури в салоні.

Найбільше мені сподобалось те, що маска не обтяжує волосся, залишаючи його легким та об'ємним. Кінчики виглядають доглянуто та не стирчать в різні сторони. Маска чудово зменшила пухнастість, роблячи текстуру волосся більш гладенькою. Крім того, я помітила, що моє волосся стало менше плутатись, і тепер його набагато легше розчісувати.

Я дуже задоволена результатом і планую використовувати цю маску регулярно. Рекомендую всім, хто шукає якісний догляд за своїм волоссям придивитись до бренду Moday.