Душевна аромагія від Avenue Des Parfums
або якщо ви шукали знак турботи про себе, то це він!
Віднедавна я усвідомила, що постійно поспішаю у ванній. Роблю все машинально, максимально швидко, вода то загаряча, то захолодна... Якщо коротко, то не відчуваючи від процесу жодного задоволення. Останнім часом я у всьому шукаю сповільнення і більше прислухаюся до тіла. Тому, отримавши свій новий Парфумований гель для душу Style Milanо від українського бренду Avenue Des Parfums, я вирішила, що як раніше вже не буде. Прийшов час насолоджуватися турботою про себе, навіть коли часу обмаль. Тому у моїй ванні поселилась ароматична свічка та ось цей біло-сріблястий флакончик лаконічного дизайну сповнений арома-магією.
Цей розкішний засіб перетворить вашу ванну кімнату на справжній італійський цитрусовий куточок раю. Тут соковиті ноти лимона та мандарина сплітаються з ніжністю жасмину та троянди (оці квіти мої найулюбленіші доречі), створюючи аромат, який бадьорить і підіймає настрій вранці, а ввечері допомагає розслабитися та зняти стрес. Так що гель абсолютно універсальний і підійде для будь-якого часу доби. Його аромат не душить - він ніжно відчувається кілька годин на шкірі.
Мені завжди подобалися гелі для душу, які не просто очищують шкіру, а й дарують справжню ароматерапію. Style Milano якраз саме такий. Його запах – це ніби легкий бриз, який розкривається по-різному на кожній людині.
Однак Style Milano – це не тільки про аромат.
Гель не дуже густий, прозорий, достатньо гарно піниться. Засіб дбайливо очищує шкіру - після використання шкіра ніжна і доглянута, сухості немає - шкірі цілком комфортно. І я не біжу (як зазвичай) швиденько намаститися кремом. Це, мабуть, через дію пантенолу, гліцерину та алантоїну у складі продукту, які зволожують та заспокоюють шкіру.
Повагу викликає те, що бренд не тестує свою продукцію на тваринах.
Піраміда аромату:
Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична
Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис
Кінцева нота: Амбра, Кедр
Ви вже пробували цей аромат? Як вам?
Коментарі (0)