#testmakeupclub
Про лінійку Redken Acidic Color Gloss 🖤
Всім привіт✌️
Сьогодні хочу розповісти про лійніку бренду Redken, яка спрямована на захист кольору та сяйва фарбованого волосся. Я мала нагоду протестувати 4 продукти (мініатюрки) з цієї серії та готова розповідати про враження👇
◼️ Про вміст боксику та пакування
- Брошура з описом кожного продукту та способом використання. Мені вона була дуже доречною, бо з деякими засобами зустрічаюся вперше). Тому, додам її у фото.
- Шампунь Redken Acidic Color Gloss Shampoo (75 мл).
- Засіб-догляд Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment (50 мл)
- Кондиціонер Redken Acidic Color Gloss Conditioner (50 мл)
- Термозахисний спрей Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment (45 мл)
Пакування серії Redken Acidic Color Gloss виглядає досить стильно та професійно, навіть у міні-форматі. Флакончики виконані з щільного пластику, зручні у використанні, не течуть.
Тепер про кожен продукт більш детально👇
◼️ 1 крок - Шампунь Redken Acidic Color Gloss Shampoo
- Консистенція: кремова, середньої щільності. Вона дає легку пінку та гарно розподіляється по волоссю. На дотик вона не жирна, не липка та не олійна.
- Аромат: приємний, свіжий та ненав'язливий. Я в ному відчуваю квітково-цитрусові нотки. Запах дуже ніжно лежить на волоссі, тому не викликає жодного дискомфорту.
У використанні:
Шампунь добре піниться, за 2 рази цілком непогано промиває шкіру голови та волосся. Він легко змивається теплою водою, не обтяжує та не залишає на волоссі ефекту плівки. Цілком комфортний.
Ефект:
- Непогане очищення, не можу сказати, що воно глибоке, але після шампуню відчувається чистота та свіжість. На регулярність миття волосся не вплинув.
- Щодо кольору, то він вимиває фарбу, як і всі інші шампуні, вода після нього темна). Тому, не впевнена, що він якось захищає колір.
Висновки:
Нормальний шампунь з класичною дією, без якихось спецефектів. Моєму волоссю підійшов, користуюся ним із задоволенням. Проте, не потрібно чекати від нього нічого крім очищення).
Оцінка: 8/10.
◼️ 2 крок - засіб-догляд Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment
- Консистенція: рідка та гелеподібна, на дотик в'язка. Мені нагадує кисіль)). Текстура дуже силікониста на дотик, але без жирності та липкості.
- Аромат: насичений та не дуже приємний. В ньому наче й присутні квітково-цитрусові нотки, але їх забиває яскраво-виражений запах спирту та якоїсь хімії. Запах яскраво відчувається на волоссі і це також мінус.
У використанні:
- Для мене це абсолютно новий продукт, тому спосіб використання підглядала у брошурці.
- Засіб потрібно наносити на очищене, вологе волося (підсушене рушником). Виробник рекомендує наносити засіб у рукавичках, але я цього не робила, жодних алергічних реакцій не з'явилося.
- Засіб наносила по всій довжені волосся, уникаючи коріння. Тримала 5-7 хвилин, для кращого ефекту можна надягти шапочку.
Засіб добре розподіляється по волоссю, але не вбирається, а лежить на ньому плівкою, таке відчуття, ніби на волоссі лежить кисіль. Вимивається важкенько.
Ефект:
В перше використання всієї серії засобів, я отримала жирну гривку та трошки обтяження. Спочатку подумала, що такий ефект дав кондиціонер, прибрала його, але жирність нікуди не пішла + кінчики стали більш сухими та неслухняними.
Спробувала використати засіб-догляд Redken з доглядом від іншого бренду, результат - сухі кінчики, жирна гривка та макисмально обтяженне волосся, яке хочеться перемити.
Виробник каже, що засіб подарує : інтенсивний блиск, глибоке кондиціонування, захист кольору та зможе запечатати кутикулу волосся, що зробить його більш гладким і захищеним від зовнішніх впливів.
В моєму випадку все сталося навпаки: жирний блиск (гривка) та обтяження (довжина) , сухі та неслухняні кінчики.
Звичайно, що далі я ним не буду користуватися та поставлю погану оцінку(
Оцінка: 0/10.
◼️ 3 крок - кондиціонер Redken Acidic Color Gloss Conditioner
- Консистенція: кремова, щільна, але м'яка та дуже пластична. Без жирності, олійності і липкості.
- Аромат: схожий на аромат шампуня, але більш ніжний, приємний.
У використанні:
Кондиціонер потрібно наносити поверх засобу-догляду, але вище розповіла, що нічого хорошого із цього не виходить). Тому, після всіх експериментів і комбінацій, я вирішила, що наноситиму кондиціонер класичним способом - відразу після шампуню.
Наношу на довжину, тримаю близько 3 хвилин та змиваю теплою водою. Кондиціонер чудово наноситься, добре розподіляється та швидко вбирається. Легко змивається теплою водою, не залишаючи ні жирності, ні ефекту плівки. Абсолютно комфортний та невагомий.
Ефект:
- Гарне зволоження, незважаючи на те, що я наношу його не за правилами.
- Робить волосся більш м'якішим і слухнянішим.
- Легко розплутує волосся, полегшує розчісування.
- Надає волоссю блиск та робить цолір більш насиченим.
Для мене це найефективніший продукт всієї серії, він працює за всіх, однозначно фаворит).
Оцінка: 10/10.
◼️ 4 крок - термозахисний спрей Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment
- Консистенція: водяниста, ніжна та трохи пінна. Без липкості, олійності та жирності.
- Аромат: такий самий, як у кондиціонера, приємний.
У використанні:
Термозахист можна наносити як на сухе (перед використанням плойки), так і на вологе волосся (перед використанням фена).
На мою довжину волосся вистачає 4 розпилень. Розпилюю його на відстані 20-25 см від волосся, рівномірно розподіляючи по всій довжині, особливо звертаючи увагу на кінчики.
Тремозахист абсолютно невагомо лежить на волоссі, не обтяжує його та не склеює, не перетворює волосся на "жирні" бурульки.
Ефект:
Складно дати оцінку термозахисту за такий короткий період. Можу сказати, що він :
- Після використання фена, волосся залишається м'яким та більш-менш гладким, кінчики не пересушені.
- Волосся менше пушиться після укладки.
Більше я не помітила ніякого видимого ефекту).
Оцінка: 8/10
◼️ Загальні враження
Моє волосся: пофарбоване, сухе, пористе та густе.
*Фарбувалася більше місяця тому.
Чи змінився мій стан волосся після використання серії Redken Acidic Color Gloss ?
Глобально ні.
- Захисту кольору я не помітила, фарба вимивається як завжди. Колір не став більш насиченим.
- Волосся об'ємне та пористе, тобто серія не дала супер-гладкості. Сильної пухнастості в мене ніколи не було.
- Кінчики стали сухішими, але це заслуга тільки засобу-догляду.
- Якщо не використовувати засіб-догляд, то волосся базово зволожене та пом'якшене, без якихось спецефектів.
- Щодо блиску, то в мене завжди блискуче волосся, через чорний колір, сильніше воно не стало сяяти).
Загалом, серія не викликала великих захватів. Я постійно порівнювала її з "Metal Detox" від Loreal, яку тестувала раніше. Так от, "Metal Detox" працює набагато краще, дає більш виражений ефект.
Проте, я дуже вдяна makeup club за можливість знайомства з новими брендами🤍
Дякую за увагу🤍
Коментарі (0)