Yana Osyka

Estee Lauder Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer

Пакування зовсім просте, навіть в коробочку не поклали. Люксом взагалі не віє.Та й повнорозмірна версія виглядає як типовий крем для рук - щось в рожево-золотистих кольорах.

За кольором виглядає білою і має ледве помітний рожевий відтінок. При нанесенні на обличчя його взагалі не видно.

Текстура легка, водяниста. На шкіру наноситься приємно, не залишає липкого нальоту. Майже зразу можна наносити тональний крем. Дає ледве помітне сяйво на обличчі. Це явно не база від e.l.f. де потрібно відразу брати матову пудру, бо сяєш як олійка. З Estee Lauder все легко й не помітно, при чому в прямому сенсі цього слова. Ефекту від бази не бачу взагалі. Обирала більш матові тональні, але ні. Результат один - відсутність продукту на обличчі. Я просто не бачу різницю ні в нанесенні, ні в носінні тонального.

Можливо, дана база йде з натяком на легке зволоження, але я ж можу нанести свій крем. Особисто для мене абсолютно непотрібний і незрозумілий продукт. Хочеться вимазати його швиденько і забути. Мабуть, база під макіяж не мій косметичний мастхев.

У коментарях на makeup.ua люди радять використовувати базу з тоном Estee Lauder Futurist. В мене він є, але зараз дуже світлий на літню шкіру. Восени перевірю цю теорію і якщо щось зміниться зроблю невеличкий апдейт. Взагалі мрію зробити пост про продукти, до яких з часом змінилось відношення. Думаю, це цікава ідея.