olena_glossy

Скраб для нормальної і комбінованої шкіри Claire de Nature

Пакування. Стандартна для лінійки салатово-біла коробочка. Червона пластикова баночка, яка нестійко стоїть на полиці через стик пластика на дні. Гвинтова кришечка, під якою є пробка з отвором по центру. Пакування проблематичне, адже дістати продукт з баночки важко, а коли його буде суттєво менше, уявляю, яким це буде квестом.

Склад. Aqua, Helianthus Annuus Seed Wax, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunum Armeniace (apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Seed Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Seed Oil, Cucumis Sativus Oil, Abyssinica Seed Oil, Glycerin (and) Manilkara Multinervis Leaf Extract (and) Water, Argania Spinosa Leaf Extract(and) Phenoxyethanol, Panthenol,Aqua with infusion of Tilia Cordata Flower Extract, Aloe Vera Extract, Chelidonium Majus Extract, Menhta Piperita Extract, Horsetail Extract, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerine, Parfume.

В основі скрабуючий комплекс з воску соняшника в комбінації зі значною кількістю олій та екстрактів.

Враження. Я не буду переконувати когось використовувати чи уникати такого плану засоби для обличчя, адже це індивідуальне рішення. Враховуйте чутливість шкіри, схильність до куперозу та інші фактори. Зі свого боку, я спробувала цей скраб лише один раз заради експерименту :)

Основа скрабу бежевого кольору, злегка водяниста та жирна на дотик. Скрабуючі часточки не дуже великі, прозорі, коричневого та чорного кольору.

Мої враження залишились суперечливими. З одного боку, відчуття жирності викликало у мене побоювання, що скраб може забити пори. З іншого боку, засіб досить жорсткий, що мене насторожує через можливе пошкодження шкіри.

Після процедури скрабування захотілося негайно вмитися гелем.

Для мене це провальний продукт у лінійці, але впевнена, що і він знайде своїх поціновувачів скарбів :)

Експеримент з 10-денним використанням серії тут 👉 https://club.makeup.com.ua/post/48715/