Anna_feerie

Нам дуже потрібен цей бренд на Мейкап!

Нам дуже потрібен цей бренд на Мейкап!

Цей бренд полонив моє серце і після 1,5 місяців використання я точно можу сказати, що есенція вартує кожної копійочки та навіть більше! Фото до/після зроблені після двох тижнів використання, адже вже тоді я помітила доволі гарний результат в плані зволоження, сяяння, а найголовніше - звуження пор (хоч цього виробник навіть не обіцяв)). В Numbuzin всі засоби пронумеровані, цифра 3 на пакуванні означає приналежність до сяючої лінійки, тобто всі продукти спеціально сформульовані, щоб створити нам ту саму glass skin🤩.

Нам дуже потрібен цей бренд на Мейкап!

Не дарма засоби Numbuzin зібрали всі зірочки на одному з найбільших маркетплейсів в США, а есенція, яка надовго поселилася в моїй ванній - зайняла друге місце в рейтингу тоніків (хоч зазвичай там лідують бюджетні американські засоби).

Так ось: якщо ви давно хотіли спробувати знамениту комбучу від Dr.Ceuracle, або навіть спробували її та не оцінили - моя щира порада, зверніть увагу на Numbuzin Super Glowing Essence Toner. Адже в цій баночці 50 (!) ферментованих інгредієнтів, які укріплюють наш захисний бар'єр та надають шкірі блиску😎.

Та й це не все:

💛 Ніацинамід освітлює пігментацію, зволожує і покращує ліпідний бар'єр.

💛 Аденозин стимулює синтез колагену, підвищує пружність і щільність, перешкоджає появі зморшок.

💛 Сахароміцети допомагають утримувати вологу, стимулюють процес оновлення, нормалізують гідроліпідний баланс і підвищують активність фібробластів.

💛 Фермент аспергілу вирівнює тон, делікатно освітлює пігментні та застійні плями, стимулює процеси оновлення та м'яко відлущує.

💛 Гіалуронат натрію - гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою. Проникає глибоко у роговий шар, інтенсивно зволожує, підвищує еластичність та згладжує рельєф.

💛 Фермент бактерій Streptococcus Thermophilus — компонент, що видобувається з бактерій, що живуть на дні океану. Захищає структуру епідермісу від впливу руйнівних ензимів, перешкоджає окисному стресу, підтримує пружність та гладкість.

💛 Ферменти протеобактерій Alteromonas — актив, що видобувається з бактерій, що мешкають у глибокій частині моря. Підвищує пружність та еластичність шкіри, прискорює процеси загоєння, нейтралізує дію ультрафіолету.

💛 Бетаїн надає гладкість і м'якість, надовго утримує вологу, захищає мембрани клітин, усуває подразнення.

По консистенції це доволі рідкий тонер, аромат в нього насичений, мені нагадав запах ось цієї сироватки в спреї: https://club.makeup.com.ua/post/41167/. Використання максимально економічне, особливо якщо порівнювати з Dr.Сeuracle - есенції від Numbuzin мені достатньо кілька крапель для помітного зволоження та сяяння. Судячи з розходу за півтора місяці можу впевнено заявити, що баночки має вистачати на 7-8 місяців за умови використання два рази на день🥰.

Влітку цілком можна обійтись без серумів/кремів, а просто нанести цю есенцію та санскрін. При цьому навіть суха та чутлива шкіра почуватиметься максимально комфортно.

Як завжди нагадаю, що фото До/Після я роблю на фронтальну камеру з наближенням 2х без фільтрів, тож вважаю такий результат на своїй чутливій шкірі дуже й дуже хорошим😍.

Тепер хочу спробувати гідрофільні продукти, сироватки та педи від Numbuzin... ну, і ще їх тонований СПФ на фізичних фільтрах😁. Коротше, Мейкапчик, терміново завозьте нам цей шикарний бренд, щоб ми сяяли та насолоджувалися доглядовою рутиною))).