Це закінчилось у серпні
😉
Цього місяця закінчились засоби, що не складали основу догляду, та тим не менш, мені сподобались і всі використанні до останньої краплі, окрім одного, та про це нижче 😉
Цього місяця у мене закінчився досить хороший гель для вмивання Lirene Make Me Clean! Gel, він м'який, ніжно очищає шкіру і все було б добре, якби не гранули зі скрабуючими частинками у гелі.
Mermade Take It Easy Patch, ну класні бюджетні патчі, що чудово зволожують та освіжають) у комплекті є 60шт., мембрана та спеціальна лопатка, щоб дістати патчі.
Ну і щоб довго не тягнути.. так-так, Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum, це нічна сироватка з того самого боксу і вона окислилась. І так, хто забув, у неї термін придатності 3 місяці, і мені здається, за цей час її нереально використати, адже вона нічна 🤷🏻♀️. Зате далі буде фото рослинки, яка виросла з насінин, що були у бірці того боксику 😉.
Тут та сама класна база, що мені сподобалось:
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Cleanser, цей засіб для вмивання був у боксику від MUC минулого року, і він досить класний, чудово очищає без відчуття стягнення та підсушує запалення, завдяки саліциловій кислоті у складі. Мінусом все ж можу вказати надто яскраву віддушку, на моєму обличчі вона залишилась надовго. І так, я вже повторила схожу вмивачку з нової лінійки – L'Oreal Paris Bright Reveal Spot Fading.
Tink Superfood For Body Shower Gel, чудовий базовий гель для душу за приємну ціну з гарним ароматом, вже також повторила цей гель у іншому ароматі))
Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте, а кремів для рук Shelly у мене багатенько на повторі, адже я їх дуже люблю за зволоження, живлення та ніжні ручки у результаті 🥰.
Ну і цього місяця використала досить мало мініатюр)
Мабуть, прикріплю Missha Talks Vegan Squeeze Pocket Sleeping Mask Skin Fitness, адже цієї маски мені вистачило на багато використань, навіть більше, ніж я очікувала. А ефект на шкірі від неї мені подобався, адже зранку вона була свіжа та зволожена.
Усім дякую за увагу та гарного вечора ❤️.
Коментарі (0)