wowmom

Неймовірний дуохромний хайлайтер, який здатний перетворити будь-які рум'яна на Nars Orgasm

Неймовірний дуохромний хайлайтер, який здатний перетворити будь-які рум'яна на Nars Orgasm
Неймовірний дуохромний хайлайтер, який здатний перетворити будь-які рум'яна на Nars Orgasm

Привіт, красуні!

Ви вже, напевно, знаєте або чули, що цього сезону дуже актуальним був "Sunset Makeup".

Що це таке? Це макіяж у теплих віддінках, віддінках рожевого золота, з дуохромним сяянням на обличчі.

Найкращими рум'янами, на мою думку, для цього трендового образу є: theBalm Hot Mama, Maybelline Sun Kisser 03 Sol Search, та, звісно, легендарні Nars Orgasm.

Думаю, багато хто знайомий з цими культовими рум'янами, а для тих хто не знає, розказую: Nars Orgasm - мають рожевий колір, з дуже яскравим дуохромним золотим переливом. Ціна їх приблизно 1500 грн.

На сьогоднішній день, це, начебто і невеликі гроші, проте, якщо ви хочете отримати аналогічний ефект на обличчі, витративши суму втричі менше, і перетворювати будь-які свої рум'яна на Nars Orgasm, зверніть увагу на лімітований хайлайтер Pease Glowerous Limited Edition, який я сьогодні вам покажу дуже детально.

Неймовірний дуохромний хайлайтер, який здатний перетворити будь-які рум'яна на Nars Orgasm

Отже, Paese Glowerous Limited Edition - це лімітована колекція, яка включає в себе дуохромний пігмент для очей, блиски для губ, кремові рум'яна і хайлайтер.

Хайлайтер випускається у двох віддінках: 01 Pink та 02 Gold.

Вони обидва дуже гарні, і я одразу в них закохалася після оглядів Alyona Fedyk та Ya Yana , але свій вибір я зупинила на 01 віддінку, бо аналогічних хайлайтерів в мене ще не було.

Одразу хочу відзначити красиву стильну якісну упаковку, виконану в мінімалістичному дизайні, яку дуже приємно тримати в руках. Корпус хоч і пластиковий, проте не відчувається дешево.

Єдиний мінус пакування - це відсутність дозатора на сіфтері. У це означає, щокраще не транспортувати хайлайтер в косметичці. І тим не менш, в звичайних домашніх умовах, користуватися ним дуже зручно, адже треба просто насипати потрібну кількість засобу в широку кришку, і нанести на обличчя.

Через дірочки в сіфтері, багато хайлайтеру не висипається.

Відтінок 01 Pink має рожеву базу, з дуже яскравим золотим переливом. Я, коли вперше побачила цей хайлайтер, одразу згадала Nars Orgasm.

Його можна нанести як дуже делікатно, щоб отримати легкий дуохромний блиск на шкірі, або, якщо ви любите активне сяяння по периферії обличчя, то можна використовувати хайлайтер поверх будь-яких ваших улюблених рум'ян. Чим ми з вами і займемося.

Я помітила, що краще за все, хайлайтер Pease працює з м'якою синтетикою.

ДИСКЛЕЙМЕР: Я спеціально для фото нанесла більше засобу на щоки, ніж використовую в житті, щоб максимально правильно передати віддінок.

Що ж, зараз в мене на обличчі кремові рум'яна Eveline Wonder Match, у 03 віддінку. Самі по собі ці рум'яна дуже гарні, але моя задача іх перетворити схожими на Nars.

Пару рухів пензликом, і вуаля...

На щоках виходить дуже красивий дуохромний блиск, який ідеально підходить на нашого Sunset Makeup. І до того ж фінальний результат на шкірі справді схожий на ефект від рум'ян Orgasm.

Хайлайтер Pease Glowerous Limited Edition не сильно підкреслює текстуру обличчя (на скільки це можливо для подібних сяючих засобів) і не забиває пори.

Тримається і сяє також чудово з самого ранку до вечора.

Як приємний бонус: якщо принюхуватися, то можна відчути, що хайлайтер також приємно пахне.

Ну і наостанок.

Останні пару років, мода на хайлайтери якось зникла, і з'явилася популярність на матові рум'яна (бажано кремові) у незвичних яскравих віддінках.

Проте, якщо ви подивитися на останні запуски Maybelline, Rare Beauty, House Labs, і т.д., то одразу зрозумієте, що яскраве сяяння знову повертається, і мати в своїй косметичці Pease Glowerous Limited Edition буде дуже хорошою ідеею.

Дякую за увагу 😘