Pilirina 💛💙

Детокс від Joko Blend перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал піклування

Детокс від Joko Blend перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал піклування
Детокс від Joko Blend перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал піклування
Детокс від Joko Blend перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал піклування
Детокс від Joko Blend перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал пі�клування

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel розроблений спеціально для очищення комбінованого та жирного типів шкіри. Основоною задачею гелю є матування, очищення та себорегуляція. Сучасна дієва формула не містить сульфатів, тому засіб делікатно очищає, не залишаючи відчуття стягнутості, сухості або дискомфорту після вмивання. Має м'яку формулу, тому ідеально підійде для щоденного використання.

Детокс від Joko Blend перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал піклування

Не женуся за натуральним складом, бо для мене головне ефективність. Для тих, хто в цьому розуміється і кому це важливо ось склад гелю:

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Sodium Сhloride, Niacinamide, Polyquaternium-7, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Zinc PCA, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

✔️Аромат. Не можу конкретно сказати, чим пахне гель, але є в ньому якісь освіжаючі яблучні нотки, щось по типу сорту Антонівка. Віддушка не нав'язлива, не зберігається на шкірі.

✔️Текстура в'язка, щільна, гелева, при контакті з водою емульгується, перетворюючись на м'яку пінку. Зелена, як і має бути у цій серіі. Не дивно, що асоцюється із зелнними яблуками.

✔️Піноутворення відмінне. Після кількох застосувань зрозуміла, що мені для вмивання досить половини порції. Причому пінка виходить із різнокаліберними бульбашками - як дрібними, так і великими.

✔️Витрата дуже економна, за майже місяць я з сином, у якого жирна шкіра, не добила навіть четвертину флакону, хоча використовую Detox Cleansing Gel двічі на день. За моїми підрахунками, флакона 150 мл мені б одній вистачило щонайменше на півроку використання.

У цій серіі від Joko все зроблено все на совість - міцно та солідно. Подобається дозатор, бо з його носиком транспортувати гель можна без проблем. Періодично вожу його із собою, за весь час протікання не було. Щодо роботи дозатора, то тут теж без нарікань - він плавний і не плюється. Можна легко натиснути помпу наполовину, оскільки він не провалюється відразу вниз і це дозволяє витягти половину порції гелю.

Звісно відмічу якісне картонне пакування, бо у навіть більш дорогому сегменті воно не часто додається до вмивачок. Тобто, якщо плануєте комусь зробити подарунок - вуаля!

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel відмінно очищає та освіжає шкіру. На мій подив, після вмивання шкіру не сушить і не стягує навіть без тоніка та крему. При цьому якість очищення залишається на висоті. Подобається, що шкіра "не скрипить", бо вважаю, що такий глибокий ефект не потрібен для щоденного очищення для будь-якого типу шкіри, але пори очистив. Це мій біль, тому, повірте, на моєму обличчя це дуже помітно. Все що необхідно гелю для вмивання тут є: активні складові, якісне та дбайливе очищення без сухості та стягнутості, не провокує підвищену жирність шкіри. А все інше має робити подальший догляд за шкірою: тоніки, маски, строватки, креми. Рада, що маю всю серію і мені є що про неі тепер сказати. Так що, далі буде...

Дівчатка, а як вам, сподобався гель Joko Blend Skin Detox? Поділіться своіми враженнями.