Sofiia_Ts

Зубні щітки Curaprox

Зубні щітки Curaprox

Всім привіт! Мабуть ви не вперше чуєте цей бренд, і бачили ці популярні широкі зубні щітки. Я теж уже давно про них знала, і мені випала в аптеці на них знижка, і я одразу взяла. Вже місяць користуюсь класичною та монопучковою щіткою, і зробила певні підсумки.

Але хочеться спочатку розказати про сам бренд і чому він такий популярний 👇

Зубні щітки Curaprox

Curaprox це швейцарська компанія, яка спеціалізується на виготовленні продукції для догляду за ротовою порожниною, зокрема, на зубних щітках. Крім виробництва, вони працюють над підвищенням кваліфікаціїї стоматологів, надають професійні програми і видають дипломи у цій сфері. Також проводять конференції, семінари для лікарів.

Їх зубні щітки були розроблені технологами, які надали ергономічну ручку для комфортного використання. Щітки містять велику кількість щетинок, що забезпечує краще очищення навіть в важкодоступних місцях, а самі щетинки м'які, які ефективно очищають зуби і десни, не пошкоджуючи їх.

Curaprox запатентували використання інноваційного матеріалу для своїх щіток, який називається Curen. Він виготовляється з особливого синтетичного волокна, яке забезпечує підвищену жорсткість у сухому стані і м’якість у вологому. Це дозволяє щетинкам зберігати свою форму і ефективність очищення довше.

Дизайн у них максимально простий, лаконічний, але яскравий, зразу вирізняється поміж ринку.

Придбала класичну зубну щітку CS 5460 "Ultra Soft" з товщиною волокон 0,10 мм. Цифра 5460 це кількість щетинок! А є ще навіть з кількість 12460!

Те, що вказано Ultra Soft може здатись неправдою, бо вона досить тверда на дотик. Але при контакті з водою вона м'якшає. Товщина щітки охоплює всю висоту зубів, тому вона захоплює велику ділянку та площу. Навіть з брекетами вона очищає відмінно, добираючись всюди.

Також взяла монопучкову щітку "Single CS 1006" 6 мм.

Тут я прогадала, бо не звернула увагу на довжину щіточки - вона дуже коротка для прочищення між брекетами, вона більше має функцію полірування та очищення міжзубних проміжків, бо через свою щільність, добратись до проміжків важко.

Для власниць брекетів є серія від 9 мм довжиною, тому звертайте увагу.

Щітки вразили мене якістю очищення, я користуюсь ними уже місяць, а вони виглядають і відчуваються як нові!

Але чи варто переплачувати? Зараз на ринку велика кількість підробок, звичайно не з такою технологію та кількістю щетинок, проте очищають вони теж непогано.

Все дуже залежить від того, як чистите ви і як правильно.

Як говорила мій стоматолог, мінімум 4 хвилини, всі поверхні зубів, делікатно та повільно, краще більше рухів, без сильного тиску. Щітка повинна бути рівною, без всяких лишніх вставок (оці силіконові це жах для ваших зубів!), звертаємо увагу на кількість щетинок, їх має бути багато. Жорсткість м'яка, середня, не більше.

Всім здорових зубів ✌️

Які зубні щітки обираєте ви, звертаєте увагу на деталі? 🤍