Hanna Domashenko

SUE | Маска для губ Манго

Маски для губ стали популярними з тих часів, коли ринок заполонили Laneige зі своєю славнозвісною рожевою баночкою! Але разом з популярністю споживачі стикнулися з великою кількістю підробок... Тому, як на мене, краще не купляти те, що з великою вірогідністю може бути підробкою, а краще користуватися оригінальною маскою для губ, але від українського виробника.

Sue створили чудовий продукт, що став для мене незамінним доглядовим засобом в моїй повсякденній рутині. Маска для губ Манго від Sue полонила мене з першого нанесення та змінила моє уявлення про маски для губ в цілому!

1. У вечірній рутині: наношу продукт товстим шаром, а на ранок видаляю залишки. Як результат - губи зволожені та соковиті.
2. У деній рутині: використовую засіб тоненьким шаром у якості бальзаму для губ. Маска має відмінний блиск, злегка солодкуватий присмак і соковитий аромат манго.

3. У якості бази під макіяж губ: вона відмінно зволожує губи перед нанесенням матових текстур, що часто вимагають ідеально підготовлених губ, аби не підкреслювати недоліки.

За рахунок активних компонентів маска робить дива з ніжною шкірою губ. Масло ши та авокадо, олія манго та два види воску дбають про ваші губки, аби вони були налитими, соковитими персиками, а не зморщеною курагою :)

Маска загоює тріщинки, прибирає сухість та лущення, зволожує та живить губи. А її аромат...Дівчата, це вау! Така маленька, скляна баночка, а скільки приємних, позитивних емоцій викликає під час кожного застосування! Обожнюю бренд Sue, що створюють такі якісні продукти!