Чистикова Дар'я

Інтенсивно зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою 1 %

Інтенсивно зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою 1 %

Сиворотка, що відновлює природний водний баланс шкіри, робить її м'якою та гладенькою. Прибирає подразнення та лущення, розгладжує дрібні зморшки і це ще не весь перелік! Зацікавила? Тоді заходь та читай детальніше про зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою 1 % від Piel Cosmetics тут ⬇️

Але спочатку декілька слів про бренд, Piel Cosmetics — це український бренд професійної ефективної косметики. В основі своїх засобів використовують переважно гіалуронову кислоту та наносрібло. Засоби виробника допомагають сучасній жінці виглядати так, ніби вона відвідує косметолога майже не щодня 😉

Засіб представлений у картонній коробочці, де власне і знаходиться пластиковий флакончик циліндричної форми з сивороткою. Дозатор помповий, з маленьким отвором, дуже зручно контролювати порцію продукту.

До речі, у коробочці є відділення "візьми з собою", де знаходиться пустий контейнер. Це так круто, що виробник продумав і цей момент. Тепер можна не тягнути з собою на вікенд весь флакон 👌

Об'єм складає 50 мл. Сироватка на вигляд густий прозорий гель, на кшталт алое. Аромат відсутній взагалі, від мене тут персональний плюсик за її відсутність, тому що доглядові засоби з різкими парфумерними ароматами не для мене.

Основні активні складники сиворотки:

🤍 Низькомолекулярна гіалуронова кислота (0.5%): має невеликий розмір молекул, проникає в глибокі шари шкіри, утримує вологу всередині, наповнює тканини, сприяє скороченню зморшок, пришвидшує регенерацію, підвищує стійкість до УФ-випромінювання та фотостаріння.

🤍 Високомолекулярна гіалуронова кислота (0,5%): утворює на поверхні епідермісу захисний вологоутримувальний бар’єр, сприяє зменшенню чутливості до впливу зовнішніх агресивних чинників, попереджає втрату вологи, усуває лущення та відчуття стягнутості.

Як застосовувати?

Вранці і ввечері треба наносити невелику кількість сироватки на чисту шкіру обличчя. Зверху нанести крем. Дага сиворотка підходить для всіх типів шкіри.

Виробник зазначає, що її можна додавати в креми та гелі для посилення зволожуючого ефекту і кращого транспортування активних компонентів в глибокі шари шкіри в пропорції 1 мл гіалуронової кислоти на 2 мл засобу.

Враження від використання

Відсутність будь-якого аромату та швидке поглинання — додаткові плюси при використанні данної сиворотки.

Після поглинання, а це близько 10 секунд, шкіра стає зволоженою, гладенькою та оксамитовою. Фініш матовий, липкості та жирності не відчувається.

Крем поверх не скочується і взагалом лягає ідеально. За час використання я помітила, що додалась пружність, шкіра на вигляд стала більш еластичною, а колір обличчя вирівнився. Візуально пори стягнуті, дрібні мімічні зморшки розгладжені 👌

За порадою дівчат у спільноті я теж почала використовувати сиворотки як базу під альгінатні/гідрогелеві масочки.

Ця сиворотка з гіалуроновою кислотою просто ідеальна для такої цілі. Результат просто х2, а то і х3: ще більше зволоження та свіжості, ніж від альгінатної маски соло. Шкіра стає підтягнутою буквально на очах. Як додатковий плюс: вони легше знімаються зі шкіри 👌

Тому з впевненестю можу сказати, що сиворотка підвищує ефективність активних компонентів кремів/масок, які наносяться поверх сироватки.

Жодних неприємних відчуттів, алергії, почервонінь та іншого за час використання не спостерігала.

Словом, я дуже задоволена даною сивороткою, вона відмінний помічник для зволоження та регенерації шкіри.

Дівчата, а ви вже знайомі з брендом? Їх засоби вже встигли стати вашими фаворитами?