Мисткиня🎨

Відновлення структури пошкодженого волосся

Вітання, паняночки!

В якості знайомства з брендом вирішила спробувати шампунь Відновлення структури пошкодженого волосся із серії Аrgan. Добре, що O`shy надає можливість тестувати свої продукт і для цього зробив пробники. Забігаючи на перед одразу скажу, що не дивлячись на бюджетну ціну шампуть виявився досить непоганим.

Особливості шампуню від виробника:

- не містить сульфатів, завдяки чому значно м'якше за впливом і краще підходить для пошкодженого волосся;
- делікатно та ефективно видаляє різного роду забруднення, не пересушуючи шкіру голови;
- запечатує лусочки і розгладжує кутикулу;
- збагачений керамідами, олією аргани, екстрактами примули та авокадо, які легко проникають у структуру волосся, живлять та зволожують, відновлюючи зсередини;
- кондиціонують добавки в поєднанні з протеїнами шовку зменшують електризацію, роблять локони м'якшими і слухняними.

Так пробника об'ємом 15 мл мені вистачило на три застосування на волоссі не дуже густому до плечей. Консистенція нагадує олію - рідкувата, як для шампуня, а отже використання ненадто екомомне. Але продукт чудово піниться, тому цей недолік з лишком перекривається. Має приємний ненав'язливий аромат квітів, який іще кілька днів тримаєтьсяна волоссі. І головне - очищає шкіру голови і волосся досить м'яко, делікатно та без обтяження. У мене нормальне і дуже пошкоджене волосся (невдало освітлилась), тому було цікаво, як шампунь вплине на стан моєї шевелюви. Ну, пошкоджене волосся виправить лише стрижка, а от "нормальному" шампунь підійшов. Воно стало більш гладеньке, блискуче, добре розчісується. Відновлення структури пошкодженого волосся - чудовий бюджетний шампунь.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня