Максимально безпечна засмага з Joko Blend ♡
Хто ще хоче рівномірно та красиво засмагнути? Вам сюди🤎
Літечко добігає кінця, але тепло, а з ним і можливість носити літні речі, ще залишається🙌🏼
Буває так що не вдається засмагнути бажаним відтінком, у когось шкіра червоніє, комусь для гарної засмаги потрібно купу разів полежати на сонечку… Не можу сказати що я впродовж літа отримала бажану засмагу, хоча часто відвідувала басейни та водойми + перебувати часто на сонці некорисно для шкіри🩵
Як результат - на два-три тони моя шкіра потемнішала і залишились мітки від купальника😅 Цей факт мене трохи не задовільняє, адже на відкритій сукні чи топі, це виглядає мені неестетично🥲
Але усім вище перечисленим недолікам знайшлося рішення. У joko blend зʼявилась новинка - автозасмага для тіла🤎
Чесно кажучи перший мій досвід з автозасмагою іншого бренду був недуже вдалим. Проблема була в тому, що тон був дуже інтенсивний та неприродній, і коли він змивався, створювався рудий відтінок😬
Інша річ - автозасмага від joko🤎
🤎Упакування мусу досить симпатичне, у класичному дизайні. Мус знаходиться у пляшечці з пластику обʼємом 150мл. На напів розкритій коробочці вказана уся корисна інформація про засіб з малюнками відтінків яких він надає.
🤎До автозасмаги щиро раджу обрати рукавичку для її нанесення, адже вона виготовлена з високоякісного, мʼякого матеріалу і цим самим забезпечує рівномірне розподілення та нанесення мусу по тілу. До того ж це приємно та комфортно.
Рукавичку можна мити з милом, вона гарно висихає та прослужить ще довго
Підготовка та процес нанесення автозасмаги🤎
Перед нанесенням мусу, варто прийняти душ і проскрабувати шкіру. Так вирівняється тон та шкіра очиститься від ороговілих часточок. Автозасмага таким чином ляже рівно☺️
Нанесла мус на чисту шкіру тонким рівномірним шаром за допомогою рукавиці-аплікатора. Втирала м'яко і рівномірно, круговими рухами в шкіру тіла, рук, ніг. Залишила до повного поглинання.
Далі бажано не мочити шкіру протягом 6-ти годин. І чекаємо)
Порівняйте моє «до» та «після»🤩
🤎маємо помітно засмаглий тон і мене радує що він ненасичений після першого нанесення
🤎відтінок максимально природній
🤎жодних плям на шкірі чи нерівностей, а це завдяки нашій рукавичці
🤎мітки від купальника зникли
🤎рекомендується для тривалого ефекту повторювати процедуру 1-2 рази на тиждень в залежності від бажаної насиченості
🤎мус не залишає липкості, ні відчуття плівки
🤎підходить усім типам шкіри, в т. ч. й чутливій
І завжди памʼятаймо: автозасмага це не спф. Тут потрібно додатково наносити захист від сонечка☀️
Бути засмаглою з joko, це красиво, безпечно та легко💫
Коментарі (0)