Магнітні вії
що то таке і навіщо існує?
Одразу попереджаю це мені привезла мати з дому, тому, де вона його купила і за скільки, я не підкажу. Їй здалося, що двох коробок з віями і пучками мені замало, то ж вирішила внести свій внесок в мої косметичні запаси😂
Виробник невідомий, термін придатності невідомий,склад невідомий. Є основна інформація що то таке, як його клеїть і демакіяж. Впринципі з цим розібрались. Давайте проводити відкриття🤪
Комплектація
Вії, металевий плоский пінцет, супер жахливі напівпластикові ножиці, якась "пудрениця" і два тюбіки з підводкою. В пудрениці два відсіка з віями і файне дзеркальце.
Лайк за пінцет, дізлайк за ножиці. Лайк за дві підводки.
Вії
Вій аж 10 видів. Ну що - прям королівський набір. Дві пари живуть у "пудрениці" з дзеркальцем. Вії на всі випадки життя 😂 Якщо буде достатньо активності на даному дописі - я чесно їх всі переміряю на прикладі голлівудського макіяжу😉
Як воно працює і чому називається "магнітні"
Магнітні, бо ліпляться на магніти) дійсно, кожна вія має 5 масіньких магнітика😍 і живуть вони на магнітній стрічці.
Ідея наступна: підводка теж має магнітні властивості, і тому ці магнітики до неї чіпляються дуже файно.