Kizza

Магнітні вії

Магнітні вії

Одразу попереджаю це мені привезла мати з дому, тому, де вона його купила і за скільки, я не підкажу. Їй здалося, що двох коробок з віями і пучками мені замало, то ж вирішила внести свій внесок в мої косметичні запаси😂

Виробник невідомий, термін придатності невідомий,склад невідомий. Є основна інформація що то таке, як його клеїть і демакіяж. Впринципі з цим розібрались. Давайте проводити відкриття🤪

Магнітні вії

Вії, металевий плоский пінцет, супер жахливі напівпластикові ножиці, якась "пудрениця" і два тюбіки з підводкою. В пудрениці два відсіка з віями і файне дзеркальце.

Лайк за пінцет, дізлайк за ножиці. Лайк за дві підводки.

Вій аж 10 видів. Ну що - прям королівський набір. Дві пари живуть у "пудрениці" з дзеркальцем. Вії на всі випадки життя 😂 Якщо буде достатньо активності на даному дописі - я чесно їх всі переміряю на прикладі голлівудського макіяжу😉

Магнітні, бо ліпляться на магніти) дійсно, кожна вія має 5 масіньких магнітика😍 і живуть вони на магнітній стрічці.

Ідея наступна: підводка теж має магнітні властивості, і тому ці магнітики до неї чіпляються дуже файно.

Трохи довго сохне, водостійка, чимось схожа на O'bays та що з жахливим аплікаиором-зубочисткою. Інтенсивно чорна, і дуже глянцева. Аплікатор кривенький, але тоненький пензлик. Тут лайк за чорноту) аромат олдових пудрових парфумів.

Якщо інтенсивно терти - то скочується.

Приліпили вію на підводку що висохла і почали проводити стрес-тест😂

Оцей тип вій був на мені, коли я модифікувала свій макіяж присвячений рідному місту в прогулянковий. Відносились норм, я пітніла, бігала за дитиною і взагалі активно проводила свій час.

Це доволі цікавий експірієнс.

Кому може підійти?

• Людям з алергією на клей для вій, та/або латекс - це в першу чергу.
  • Людям, хто не любить клей для вій/латекс біля волосистої частини ока.
  • Любителям всякого-різного-цікавого.

Обов'язково проводьте тест на алергію підводки!!! Всеодно чи ноунейм виробника, чи поважного бренду. Мені на цей раз пощастило і я можу сміливо користуватись даною штукою🤩

Якщо давно хотіли, але боялись брати - не бійтеся, штука робоча😂

Єдине, що мене непокоїть чи будуть дані вії "дружити" з підводкою іншого виробника 🤔 Але то вже геть інша історія 😂

Дякую за увагу 😍

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘

PS: вії не дерев'яні, але і не м'які, на кінцях чуть коляться. Найближче порівняння вії вартістю 100-200 грн з маркетпейсу з прямокутником) сподіваюсь вийшло описати якість😂