Поговоримо і про мої хотілки в парфумерії, декоративній та доглядовій косметиці)
Ох, вішліст-вішліст, краще б гроші ти приніс) #mywishlistonmakeup
Дякую за натхнення, подароване Blondie_rs, бо прочитавши її допис, одразу захотілось впорядкувати і свої бажалочки)
Якось останнім часом, як я вже розповідала у попередньому парф дописі (https://club.makeup.com.ua/post/49055/), у мене почалась хвиля парфумерного захоплення) мені знову дуже цікаво пробувати нові аромати, шукати ті, в які закохаюсь. І все було би добре, але після пробного кохання одразу хочеться придбати флакон)
І все було би добре, якби аромати коштувати трошки дешевше)
А щодо саме косметики, то тут у мене не так багато бажалок на даний час, але про все напишу і покажу)
Аромати
Давайте про всі по черзі:
- Akro Bake - це армомат лимонного пирога на пісочному тісті з додаванням ванілі. Смачно, огортає, зігріває, бомба. На відміну від Devotion, він мені в 150 разів сподобався більше, бо там немає оцієї вуалі бабціної скриньки.
- Далі йдуть два аромати, які фактично дублюють одне одного, тому я хочу один з них, але не впевнена на 100%, тому ще в роздумах. Мова йде або про Vanille Abricot Comptoir Sud Pacifique, або Sweet Vanilla Montale. Це абрикоси у ванілі. Це дуже солодко, приємно, тепло, наче така ванільна пледова пелена, яка зігріває вас в кафешці, коли на дворі мороз та сніг. Відлякує мене в першому ароматі невисока стійкість, а в двох - певна прямолінійність та очевидність з відсутньою грою, загадкою, і чимось незвичним в піраміді. Ви понюхали і зрозуміли, третього варіанту не дано.
- Prada Infusion de Figue - це кислувато-свіжу-солодкавий аромат на тему інжиру, інжирового листочка, свіжості стебел, але і солодкуватою м'якістю молочка, яке з нього витікає. Хтось тут ще відчуває ноти побілки. Буквально на днях я поклала його в кошик і майже оплатила, але все ж взялась за голову та пасанула) Бо вагаюсь ще з іншими аромати на інжирну тематику.
- Philosykos Eau de Toilette Diptyque - нас знову зустрічає інжирна свіжість і листя і самого плоду, яка в процесі дуже плавно стає більш лактонною, м'якою та огортаючою, неначе чиста білизна, яку приємно одягати. Він не дуже шлейфовий, не дуже стійкий, але моє серденько знайшло для нього місце. Знову ж таки через невисоку стійкість, але високу ціну мене трошки 🐸 душить його купувати, тому невпинно шукаю цікаві аромати з нотою інжиру, з кращими характеристиками, які би перекрили назавжди мою потребу в інжирі)
- Noir Pour Femme Tom Ford - це також аромат, який вже доволі довго в моєму вішлисті. Це історія про фісташкове морозиво, чорний шоколад, певну бальзамічну лікерність. Він наче і гурманський, але ти не хочеш його з'їсти, наче і солодкий, але водночас ні) Він достатньо самобутний, незвичний і я в нього закохалась, але також не впевнена, чи тут любов на все життя, яку 100% хочеться офлаконити і користуватись щодня. Тим не менш, коли я його тестую (маю відливант), одразу думаю про купівлю, потім раціоналізую бажання та відкладаю)
- Tricheuse Prima Materia - це відкриття мого останнього великого тестування ароматів. Це прекрасна, густа та запашна настоянка з П'яної вишні, обрамлена мигдалем, в яку з часом потрапляє зовсім трошки малини та ванілі. Бомбічна, неймовірна, чудова та прекрасна вишня)
- Arancia Rossa Laboratorio Olfattivo - дуже класний натуралістичний аромат червоного апельсину, який буквально розрізають у вас на очах. З часом він стає трошки солодшим, додаються квіткові акорди, але цитрусовість триває весь час і це вау.
- Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi - це також інжирний аромат. Він свіжий, але з солодкуватістю. Але проблема в тому, що він дуже швидко злітає і його потрібно відро. Я не фанатка ароматів, які потрібно поновлювати кожні там 3 години, носити з собою флакон, чи робити відливанти на роботу. Мені подобається, коли я маю можливість пшикнутись зранку, вернутись з роботи і ще відчувати аромат. Хіба за потреби вже перед вечірньою прогулянкою поновити. Тому, хоч він і красивий, але вагаюсь.
Всі з перелічених ароматів я би купила тут і зараз, але буквальний топ на найближчий час - це мабуть Tricheuse, Bake та Noir Pour Femme
Декоративна косметика
Щодо декоративної косметики в мене все доволі скромно)
- Хочу купити собі рисову пудру від Paese
- Рисову пудру з блискітками від Bourgois
- Я не проти спробувати або класичні рідкі рум'янга від Rare Beauty,
- Або сяючі пудрові, але це бажалка далеко не першого порядку
- Дуже хочу спробувати тінт від Rom&nd, задивлялась на відтінки, але все ж пасанула, а тепер їх дуже мало в наявності. Але при нагоді однозначно придбаю)
- Турбопігменти від Glamshop - це щось чарівне та казкове. Я би скупила майже всі відтінки на всі випадки життя, але розумію, що це і не раціонально і нема коли ними справді користуватись всіма, але це моя любов, яку при нагоді точно придбаю.
Доглядова косметика
З доглядовою також не густо, бо останнім часом не виділяла на неї багато часу в контексті пошуків, ат і наче поки все є
- Чула багато хороших відгуків від дівчат щодо дезодоронку від Babe Laboratorios, тому хочеться спробувати
- У мене на підході до завершення крем під очі, тому давно ще приглянула цей пептидний від Medi-Peel як крем на вечір
- Регенерувальний крем відл Piel, який мав би допомогти мені подолати проблему судинної сіточки на носі, читала у olena_glossy класний відгук на нього
- Пептидний крем для зони декольте від Medi-Peel. Також бачила багато хороших відгуків, тому хочеться спробувати)
Як видно, найбільше в мене саме парфумерних хотілок)
Чим цікавлюсь більше, те і хочеться)
Але думаю, що рано чи пізно ця хвиля пройде і почну більш активно цікавитись декоративною чи доглядовою косметикою)
Дівчатка, діліться своїми вішлистами)
Це цікаво)
Коментарі (0)