krutoguuz

ПОРОЖНІ ПЛЯШЕЧКИ ТА ЧИМ Я ЇХ ЗАМІНИЛА? - ЧАСТИНА 2

ПОРОЖНІ ПЛЯШЕЧКИ ТА ЧИМ Я ЇХ ЗАМІНИЛА? - ЧАСТИНА 2

Я кожного разу коли готую дописи про порожні баночки місяця в шоці від того, як швидко летить час. Ніби ось кілька днів тому писала минули, а тут вже й місяць пролетів.

Обіцяла вам показати трішки фото з розпису, ось ловіть одне)

Як я вже вказала в заголовку в цій частині засоби по догляду за тілом, волоссям, засоби для боротьби з потом та автозасмага.

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Tink Superfood For Body Shower Gel - я мангова маньячка, я люблю все, що з ним пов'язано і цей гель мені дуже полюбився. Ніжний та солодковаий аромат манго, який чудово вспінюється. А ще ви бачили це об'єм? це скарб! Про нього був окремий допис https://club.makeup.com.ua/post/45730/ .

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Le Petit Marseillais "Мандарин і лайм" - моє розчарування((( Неочікувано закінчився гель і потрібно було, щось швиденько на заміну. Взяла всім відомий і улюблений Le Petit Marseillais, але в новому для мене ароматі. І саме він став розчаруванням, такий інтенсивний цитрус, що аж погано робиться якщо переборщити з кільністю на мочалку. а якщо просто на руку, то хотілося зняти шкіру, ніби якась цитрусова камера, але цитрус не приємний, а саме хімічний. Я потроху ним користуюся, бо чоловік взгалі плювався на нього. Але більше ніколи не куплю саме цей.
  • MODAY Foam Bubbles Pink Champagne - для швидкої реабілітації була придбана ось ця піночка з ігристим) Колір, аромат, консистенція 1000 із 10, вона чудова! Детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/46346/ .
  • Гель для душу натуральний "Манго" від Mayur - а ви ще зрозуміли, що в мене ціль перепробувати все з манго? Чоловік відмовився митися дівчасою піною, тому взяла йому такий гель з манго, звичайно ж) Гарно піниться, приємно пахне, не сушить шкіру, а що треба ще?

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • The Ritual of Hammam - Deeply Purifying Hot Body Scrub - Sea Salt & Eucalyptus - цей скраб це подарунок чоловіка на 14 лютого. Саме я б такий дорогий напевно не купила. Бо в Укпаїні на них ціна начно вища ніж закордоном. Він сольовий і зовсім не м'який. Сіль на тілі нормально там пощіпувала, тому я його використовувала рідко, бо коли ранки було неприємно, а особливо в теплу пору, я як побитий пес. Але аромати в них стійкі і тримаються на тілі довго. Все таки мені більше подобалися їхні цукрові скраби, а особливо з лінійки Mehr, розкішний аромат.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Скраб для тіла цукровий "Манговий Десерт" натуральний - з крайності в крайність) Від скрабу за 1300 грн до скрабу за менше ніж 100 грн. Манго не можна пропустити, тому він у мене) Він дуже м'який по текстурі, як пінний, а аромат💔 хочеться з'їсти.
  • Rebellion Viva La Vida - це подарунок від подруги, я його економлю, бо його постійно немає в наявності,а він дуже приємно пахне. Читати про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/44175/ .

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Гель для гоління "Манго та мандарин" Arko Women - в одній з цих банок більше половини і вона піде в смітник, бо в ній просто перестав видавлюватися гель( свою біль описала тут https://club.makeup.com.ua/post/48652/ .

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Гель для гоління "Манго та мандарин" Arko Women - поки замінила такою ж банкою, але тут теж питання до дозатору, тому більше вже повторювати не буду.

Це моя друга любов після манго, шкіру зволожую мінімум 1 раз на день.

Якщо у вас є непотрібні крема присилайте мені, ахаххаха)

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Tink Mango & Milk Proteins Superfood For Body - консистенція густого йогурту і аромат теж такий йогуртовий ніжний, але солодкий. Не раз хотілося взяти ложку і злопати його) Якщо треба детальніше, то тобі сюди https://club.makeup.com.ua/post/39265/ .

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Joko Blend Pineapple Body Butter - це взгалі ще свіжак, тільки нюхала і ще не встигла на себе нанести. Згодом детальніше.
  • Poetry Home Theatre De Monaco - хочеться розкоші і пахнути дорого? Тобі сюди, це щось зовсім інше ніж все, що я мала раніше. Чому? Читай тут https://club.makeup.com.ua/post/48644/ .
  • БАТТЕР ДЛЯ ТІЛА FRANGIPANI OF BALI від bysadovskiy - тут кайф починається від самого нанесення, до дизайну. Бренд позиціонується, як екологічний і створений природою. Це наше українське теж https://club.makeup.com.ua/post/44796/ .

Закінчуємо все, що маємо бо хочу замовити один цікавий набір на осінь.

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Mermade Night In Paris - він зі мною був кругом, у кожній сумочці, поїздці - класний! Приємний аромат, живильна текстура, якщо давно хотіли біжіть, бо зараз він на знижці.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream - не то щоб замінила, а просто продовжую користуватися ввчері. Розкішний дизайн, детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/38501/ .

Тут не зовсім однакові засоби, але більше Kerastase на Kerastase)

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Kerastase Premiere Huile Gloss - прикольна олійка, не жирна, волосся не сушить.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Kerastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Blow-dry Fluid - це подарунок від MAKEUP Club ще тестую, але пахне дуже приємно.

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • St.Moriz Fast Tan Mousse - купувала його по рекомендації подруги і він мені з самого початку був не дуже. Якось він рижив, я як лисиця була) Ще давно писала допис про неї https://club.makeup.com.ua/looks/20651/ .

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Joko Blend Self Tanning Mousse - цього разу покупка за рекомендацією в ТikTok) Чому взяла від Joko Blend бо мене зацікавило, що вона саме відразу з туби білого кольору, а не коричневого, як моя попередня. Надіюся ми з нею подружимося.

P.S. Якщо купуєте автозасмагу, не забувайте про рукавичку)

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Рідина для зняття лаку "Календула" від Nogotok - вічна класика) Раніше користувала звичайною прозорою, а потім побачила кольорові і захотіл всі спробувати) Потрібна річ вдома, щоб щоб витерти (наприклад - клей після етикетки) або по призначенню.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Рідина для зняття лаку "Чайне дерево" від Nogotok - в дії ніяких змін, а трішки віддушка інша.

Ви взгалі знали, що в Nogotok є скільки різних ароматів?

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • Зміцнюючий бальзам-ополіскувач "Гудбай посічені кінчики" з рослинним кератином і маслом амли від Garnier Fructis - в мене з тестувального набору, волосся після нього м'яке і приємне. Продукт сподобався!

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Joko Blend Miracle Therapy Hair Mask - ще не пробувала маски для волосся від бренду, тому вирішила придбати. Аромат приємний, щодо дії пізніше буде допис.

ЗАКІНЧИЛОСЯ:

  • стік "Cobalt" - Rexona Deodorant Stick - чоловік постійно користується саме цим і поки в нього закінчилися запаси, вирішила йому придбати, щось інше на пробу.

ЧИМ ЗАМІНИЛА?

  • Barbers Musk & Vetiver - все що я можу сказати поки, аромат в нього дуже приємний. Пізніше поділюся відгуком від чоловіка.

Що з цього допису вам найбільше запам'яталося?

Наступного місяця продовжувати цю рубрику?