saybeautyk

Тестую зразочки від Jole

Тестую зразочки від Jole

Мені тут дісталися пробники двох засобів: сироватка з муцином равлика, центелою й пребіотиками Hydro Calm Serum і відновлювальна сироватка для зрілої шкіри Repaire Skin 45+ Serum.

Я не цураюся відмітки «45+», бо склад у цієї сироватки - вау 🙈(як і її дія).

Пробник іде обʼємом 3 мл, на ньому вказана вся необхідна інформація про дію засобу, склад і тд.

Активними компонентами тут виступають: центелла азіатська (заспокоєння, протизапальна дія ); пребіотики альфа-глюкан олігосахарид і бета-глюкан; пантенол (відновлення); амінокислоти і вітамін Е.

Сироватка має легку текстуру білого кольору, щось середнє між гелем і емульсією. Вона не жирна, не масна, не липка - дуже приємна і водяниста. Швидко вбирається шкірою і не залишає блиску на обличчі навіть в спекотну погоду.

Мені сподобався рівень зволоження, який дає сироватка - впевнена, що при більш тривалому використанні результат буде ще кращий. Я навіть не закривала її кремом і все було гуд.

10/10👌🏻 гарна базова сироватка для зволоження і відновлення шкіри, підійде будь якому типу - від сухого до жирного і проблемного.

А ось ця - мій фаворит🫶

Пробник абсолютно ідентичний, теж має обʼєм 3 мл.

Склад тут неймовірно насичений, я обожнюю мультиактивні засоби.

Тут є ретинол (невідомо правда, який відсоток, але це мій улюблений компонент, що відновлює, зволожує, відлущує, надає актиоксидантну дію і взагалі робить все-все :)

Також є пептиди, які стимулюють відновлення шкіри, мають антивікову дію та підтримують еластичність; вітамін С - антиоксидант та потужний освітлювач; кофеїн (проти набряків); ізофлавони сої (відновлення та антиоксидантна дія).

Ця сироватка вже трохи коричнево-оранжевого кольору, за текстурою схожа на попередню, лише трохи більш насичена (але все одно легка і невагома на шкірі). Не жирна, не блищить, добре поглинається в нуль.

Я наносила її як на голу шкіру, так і поверх активів, але завжди на ніч. На ранок шкіра пружна і дуже добре виглядає, немає сухості, але і жирність теж відсутня. Комфортні відчуття, шкіра зволожена, але не перенасичена.

Ставлю їй також 10/10, дуже хотіла б спробувати повний розмір - впевнена, вона дасть гарні результати в плані сяяння і скорочення зморшок, тому мабуть дійсно більше підійде для сухої/вікової шкіри) але завдяки своїй легкій текстурі її може використовувати навіть жирна і молода шкіра - буде превентивна дія проти старіння.

Обидві сироватки мене вкрай порадували і я залишилась задоволеною на 220%) Jole - дієвий бренд, дуже радує, що наш виробник створює такі продумані засоби 😌