Vikulyk

Освіжаючий шампунь-гель для чоловіків

Шампунь-гель для душу-це доволі зручно. А такий приємний аромат м'яти і пачулі-те, що треба в спекотні дні.

Гель чудово освіжає і надає бадьорості. Він приносить цей легкий холодок у тяжкі спекотні дні.

Текстура засобу доволі густа, що дозволяє надійно і економно наносити його по тілу і волоссю, без розстікань.

Подекуди тут присутні гранулки. Шампунь-гель утворює ніжну піну, яка добре промиває тіло і волосся, не залишаючи сухості, почервонінь, зуду чи подразнень.

Я думаю він чудово підійде чоловікам, у яких чутлива шкіра голови чи тіла, саме в мого чоловіка тільки приємні враження від використання, без якихось негативних наслідків.

Сам засіб доволі м'який-це відчувається під час використання, доречі в ньому відсутні SLS, якщо для вас це важливо.

Туба лаконічного дизайну, досить приємна на вигляд. Продукт вичавлюється легко, то ж ним зручно користуватись.

Висновок. Це дійсно універсальний, при цьому м'який і ефективний засіб особистої гігієний для чоловіків. Тому, якщо ви бажаєте відчути цю приємну свіжість- шампунь-гель від PIEL COSMETICS саме для вас.

29 серпня, 2024
Vikulyk
29 серпня, 2024