ВСЕ для ВЕЧІРНЬОГО Make UP
Як створити вечірній та святковий макіяж? Як виглядати неперевершено? 😍
Спробуємо знайти відповіді і навчитись використовувати відповудну косметику для надійного і гарного вечірнього і святкового макіяжу.
Тезисно, коротко етапи макіяжу:
Все починається із очищення та зволоження шкіри.
Для моєї сухої та чуливої шкіри це ще складніша задача але втілювана в життя.
- Трохи зволоження від Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (мини),
- потім для стійкості і матовості база Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser,
- далі коректор під очі Maybelline New York Affinitone Concealer та
- тональний засіб Miyo Beauty Skin Longlasting
- до яких по необхіднсті можна додати трохи додаткового зволоження з Bobbi Brown Primer Plus Hydrating 3-in-1 Setting Spray( розмішуючи з тонувальними засобами) якщо маєте підсушуючі тон засоби.
- На брови підійде попереднє фарбування фарбою або будь-який олівець зі щіточкою для брів або темно-коричневі тіні для більш густої зони брів.
- База під тіні Bell Hypo Allergenic Soft Eyshadow Base або тверді наприклад Bell Hypo Allergenic Lightening Eyeshadow Base
- Тіні світлі та темні . Можна створювати градацію кількома кольорами або відтінками(залежить від майстерності та творчого надхнення)) Artdeco Eyeshadow Matt та Artdeco Glamour Eyeshadow
- Водостійка підводка для очей Pierre Rene Gel EyeLiner ( промокнути після нанесення або зачекати поки висохне)
- Пудра Gosh Copenhagen Pearl Glow, я використовую як бронзо рум'яна або для затемнення частини скул
- Рум'яна для свіжого виразу мінеральні розсипні FreshMinerals Mineral Powder Blush або компактні Artdeco Compact Blusher
- Трохи блиску Хайлайтер на частину біля очей над рум'янами і у верїній їх частині до висків (там де при посмішці з віком "гусячі лапки", а також можна трохи під бровами і на інших виступаючих частинах обличчя за потреби.
- З улюбленого подарункового набору олівець для губ Bobbi Brown Lip Pencil та крутецька, швидко-зволожуюча сухі губи помада Bobbi Brown Crushed Lip Color. За бажанням додати трохи блиску для губ
- Ну і найголовніше для красивого виразного погляду це вії! Їх можна було пофарбувати тушшю ( часто викоистовувала MaxFactor, CHANEL,Maybelline New York Volum Express Curved Brush,
водостійку-Bourjois) після тіней та підводки, дехто вже нарощені має(дуже зручно), а я зараз користуюсь накладними віями. Дуже зручно використовувати накладні вії на святкові західи і для великих аудиторій і сцени. Наклеюю в останню чегру, бо так зручніше і це можна зробити аж в останній момент перед виходом на публіку.
(P.S.: Використання клею для вій і підбір це вже інша довга історія))) - Підмальовуємо трохи нижні вії тушшю та підправляємо чи домальовуємо над накладними віями стрілки.
- На останок фіксація макіяжу спреєм-фіксатором або наприклад тим же засобом-базою-зволожувачем 3в1 Bobbi Brown Primer Plus Hydrating 3-in-1 Setting Spray. Пудрою рідко користуюсь, бо сушить і грубить шкіру, додає тяжкий шар макіяжу і додає мені +10- +20 років)))
Останні доповнення святкового, вечірнього образу
Гарний макіяж, гарна зачіска, трохи прикрас та авжеж гарна вечірня сукня і взуття і ти готова до нових досягнень. 👑😍
Сподіваюсь комусь допоможе мій допис та набір засобів, щоб творити красу і радувати себе та оточуючих!
Краси, гармонії та любові Вам❣️
Коментарі (0)