Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за можливість знайомитися з новими для себе брендами 🥰

Сьогодні на огляді продукти американської марки професійної косметики для волосся Redken, відомої на ринку б'юті-товарів з 1960 року. Вона випускає унікальні продукти для догляду та стайлінгу.

Лінійка для захисту кольору та сяяння фарбованого волосся представлена з шампуню, засобу-догляду, кондиціонеру та термозахисного спрею. Розглянемо їх більш детальніше:

Флакончик шампуню з темного пластику. Об'єм складає 75 мл (на тестуванні представлені мініатюри). Кришечка відкидна, дозатор дозволяє легко контролювати кількість засобу.

Текстура шампуню дуже ріденька, буквально стікає. Треба не зволікати і одразу розподіляти, щоб не втратити дорогоцінний засіб. При контакті з водою створює піну середньої щільності.

Аромат не надто активний, мені нагадує суміш чоловічого парфуму та фарби для волосся. Не скажу, що він надто приємний, більше специфічний. Аромати засобів всієї лінійки, на щастя, на волоссі не затримуються. Їх чутно лише у процесі використання.

Враження від використання

Враження від шампуню змішані. При використанні він гарно піниться, ніби очищує шкіру голови та саме волосся. Але волосся після нього дуже сплутане.

Також для мого жирного типу голови все ж таки виявилося недостатньо очищення, корені вже далеко не першої свіжості вже після декількох годин після миття. Інші засоби я використовувала виключно по довжені, тому це точно 'заслуга' шампуню.

Повторно точно б не придбала ❌️

Представлений у чорному пластиковому флакончику з відкручувальною кришечкою. Об’єм 50 мл. Дозатору як такового немає, складно регулювати кількість засобу враховуючи текстуру. А вона гелева, достатньо ріденька. Має найбільш виражений аромат з лінійки, дуже відштовхуючий та неприємний, спиртовий.

Враження від використання

Незрозумілий для мене засіб. В теорії повинен надавати блиск, сяяння та гладкість, і при тому зменшувати ламкість волосся.

Особисто я не помітила жодної різниці з використанням цього засіб-догляду так і без нього. На фото після (котрі є наприкінці допису) львину долю блиску та гладкості лише завдяки кондиціонеру.

Плюс надто виражена віддушка у порівнянні з іншими засобами лінійки. У процесі розподілення засіб також не сподобався: волосся на дотик стало набагато жорсткіше і все ще сплутане.

Точно не повторила цей засіб ❌️

Представлегий у м'якій тубі, об'єм засобу складає 50 мл. Кришечка фліп-флоп, дозволяє з легкістю контролювати кількість засобу. Має кремову текстуру, достатьо щільну. За кольором – білосніжний. Аромат, як і у шампуню, середньовиражений.

Враження від використання

На мій погляд, це зірочка лінійки. При розподіленні миттєво розгаджує волоски, вони стають м'які та покладисті. Змивається швидко і без танців з бубном. Його треба наносити на засіб-догляд, але і соло він працює на відмінно. Скажу навіть більше, у комбо з моїм звичайним шампунем, кондиціонер показав себе на всі сто, додав сяяння, розгладження та блиск. На висушеному волоссі усуває пористість та пухнастість.

Однозначно гарна річ ✅️

Спрей представлений у флакончику з напівпрозорого пдасьтку. Є дозатор у формі спрея-розпилювача, він працює гарно, не залипає та не плюється. Об'єм 45 мл.

По консистенції як водичка, мутновато-білого кольору. Аромат не надто виражений, ідентичний до шампуню.

Враження від використання

Гарний базовий засіб. Термозахист перевіряла на руці: потік гарячого повітря не відчувався. Волосся по довжені не склеює. Запах швидко випаровується, після сушки феном не залишається. Доповнює ефект розгладження після кондиціонеру.

Загалом одні плюси, гарний та робочий засіб ✅️

Загальні враження від лінійки

Як бачите, не всі засоби мені сподобались. Шампунь та засіб-догляд взагалі повний провал. Пропоную оцінити результат візуально:

Мені подобається, що волосинки стали як струнки, з'явилось трохи блиску та сяяння від кондиціонеру. Але прикорнева зона мені не подобається вкрай, продивляються навіть злиплені волоски, і це через годину після миття. При тому кондиціонер та спрей по довжені показали себе на відмінно 👌

Стосовно захисту кольору не впевнена, у мене зазвичай колір дуже довго вигорає, скоріше фарбуюсь із-за коренів.

У будь-якому випадку була рада знайомству з Redken, можливо інші лінійки бренду підійдуть мені більше.

Дякую за увагу ❤️