Гель для вмивання Himalaya Herbals з німом, 150 мл
Гель для вмивання Himalaya Herbals з німом, 150 мл - чи підходять нам секрети індійських красунь? 🌸
В Індії нім вважається чудодійним засобом для шкіри. Очищувальний гель з німом — засіб, який обов’язково має бути вашій косметичці, особливо якщо ви полюбляєте аптечну косметику. Адже очищення — дуже важливий етап догляду від якого залежить стан здоров’я шкіри, а отже, й ваша краса.
Переваги продукту
Гель підходить для нормальної, комбінованої та схильної до висипів шкіри. Жирну шкіру добре очищає без стягнутості. Регулярне вмивання з Himalaya Herbals допоможе запобігти висипам, почервонінню та подразненню на шкірі обличчя. Але важливо інколи змінювати догляд, бо шкіра звикає і може бути зворотня реакція. Не забувайте натуральна косметика має алергічні властивості. Загалом після використання шкіра чиста, свіжа та гладенька.
Як діє?
Нім ефективно регулює роботу сальних залоз, має антисептичну й омолоджувальну дії. Я інколи роблю маску з порошком німу. Якось зроблю на нього опис.
Куркума усуває запалення, вирівнює та покращує колір шкіри, а також захищає від фотостаріння. Не раджу експериментувати та використовувати харчовий порошок, бо є варіант залишитися з апельсином замість обличчя. ПЕРЕВІРЕНО!!!
Засіб не містить мила, тому не сушить шкіру. Оце для мене найбільший плюс в будь-якому засобі.
Виробник дає нам декілька порад щодо використання продукту:
Якщо у вас жирна шкіра, то разом із гелем рекомендується використовувати маски на основі глини 1–2 рази на тиждень. Є в цього виробника. Також намагайтеся вибирати для зволоження гелеподібні креми.
Тут все зрозуміло, для сухої шкіри більш живильний догляд, а для жирної зволожуючий.
Не забувайте, що очищення, тонізування та зволоження обов'язкові етапи догляду за будь-якою шкірою в будь-якому віці.
Склад товару
Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Cocoyl Glutamate and Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Curcuma Longa Root Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Fragrance, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Sodium Metabisulfite, Citric Acid, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, CI 19140, CI 42090.
Як використовувати
Спіньте невелику кількість гелю у вологих долонях, мені більше подобається робити пінку спонжем. Нанесіть піну на вологе обличчя. Обережно помасажуйте та змийте великою кількістю води.
ВИСНОВКИ
Купила собі, але для мене він не підійшов, бо я не дуже люблю очищення, як то кажуть до скрипу. Тобто він не поганий, не викликає алергію, просто не моє. Можливо з часом дам йому другий шанс. А потім купила колезі на пробу. І от колега з жирною шкірою просто в захваті... Я не скажу, що він сушить чи подразнює шкіру, просто я люблю більш "ніжне" очищення. Моя любов то всілякі олійки та пінки для вмивання.
Кожному своє, всі ми різні і прекрасні по свому 💜
Коментарі (0)