Сонцезахисний сухий спрей для шкіри тіла та обличчя GARNIER Ambre Solaire SPF 30 водостійкий
Мій вибір для надійного захисту шкіри на сонці
В мене дуже світла шкіра, але я просто обожнюю засмагати! Якщо не використовувати ніякі засоби з SPF, то моя засмага у кінці пляжного дня має колір стиглої полунички. Також я не люблю масне та жирне відчуття на шкірі після усяких лосьйонів, олійок та кремів, тому мій ідеальний формат SPF - це сухі спреї.
Спреї від Garnier зі мною вже декілька років поспіль кожного літа, мені дуже подобається ця лінійка. Зручний формат нанесення, вони зовсім не відчуваються на шкірі, до тіла не липне пісок, дуже добре захищають від шкідливих сонячних променів та дійсно водостійки! Я використовувала і дитячий спрей - він теж класний, ще і майже не має ніякого аромату.
Сонцезахисний сухий спрей для шкіри тіла та обличчя GARNIER Ambre Solaire SPF 30 водостійкий цього літа я взяла з собою у відпустку до моря. Як і завжди він мене не підвів, я змогла красиво та рівномірно засмагнути і не згоріти.
Але ледь змогла знайти і придбати, бо в офлайн магазинах ціх спреїв майже ніде не було в наявності, а в онлайн магазинах писали, що цей товар знят з виробництва. Я дуже сподіваюсь, що бренд просто готує ребрендинг цих засобів і наступного літа вони знов з'являється у продажу в обновленому дизайні.
Коментарі (0)