Рятівник для чутливої шкіри ніжок
Shelly | Засіб від натертостей шкіри
Коли побачила перші відгуки дівчат на цей стік, скажу чесно - подумала, що він буде безтолковий.
«Якщо взуття натирає, то ніякі стіки тут не допоможуть», - подумала я, спираючись на свій болісний досвід.
І справді мої ноги може натирати найзручніше, найбільш якісне взуття, ба більше - розношені кросівки, в яких я ходжу вже пару років, теж іноді ні з того, ні з сього можуть розтирати мені ноги (особливо ванси🫠).
Саме тому цікаво було протестувати даний засіб і зробити свої висновки.
Стік в життя виглядає дуже маленьким, в ньому сховано 15 г продукту.
Він дуже схожий на звичайний твердий дезодорант)
Вирішила не показувати повністю сам стік, бо: а) коли його закручуєш назад, зазвичай на стінках потім трохи здирається засіб, тому я вирішила навіть не ризикувати; б) ви 100% вже бачили купу таких фото і в цьому просто немає потреби.)
Сам по собі він виглядає твердим, але на дотик доволі мʼякий і при контакті зі шкірою починає зовсім трохи танути.
В порівнянні з дезодорантом такого формату, останній більш щільний і сухий.
Завдяки своєму компактному розміру стік влізе навіть в найменшу сумочку, тому його зручно взяти з собою на довгу прогулянку чи в похід, щоб вберегти ноги від натертостей.
Не буду розбирати склад, тому що я не знаю, яким він повинен бути в такого роду засобах. Краєм ока побачила там касторову олію та синтетичний бджолиний віск - це корисні зволожувачі для шкіри.
Засіб працює за рахунок зменшення тертя і помʼякшення шкіри.
При нанесенні він абсолютно невагомий, швидко вбирається і не лишає жирних слідів ні на шкарпетках, ні на взутті.
Моє найбільш проблемне місце - це «задник».
Вперше я нанесла засіб на потрібні місця, взула ті злощасні ванси, які натирають мені ноги вже третій рік 😂і пішла по своїх справах.
Яким же було моє здивування, коли під кінець дня і правда не було жодних дискомфортних відчуттів у проблемних місцях, а коли я розбулася, то не побачила навіть червоних слідів від початкової стадії натертості.
Експеримент було повторено ще кілька разів і результат постійно був одним - жодних натертостей і болей, причому з різними видами взуття.
Єдине, з чим я не пробувала поєднувати даний засіб - це босоніжки, бо я просто не ношу такий вид взуття)
Тому якщо ви чи ваші близькі страждаєте від мозолей, водянок, ран, які утворюються від натирання шкіри взуттям - цей засіб спішить на допомогу. Для мене це тепер просто мастхев на весняно-літній період 💚
Коментарі (0)