Vikulyk

Вишуканий, злегка серйозний, покритий таємницею

Парфум Le Pelerin Eminonu-це наспрвді унікальний аромат. Гра східних спецій з імбирем робить його пряним і вишуканим, аромат відчувається дорого і не банально.

Ладан в піраміді додає легкої готичності, і ця чарівність викликає в мене бажання відкрити книгу з чорної магії 🔮

Аромат також має деревинно-удове звучання, з легкою металевою ноткою.

Парфум Нішевий, це відчувається, тому він підійде для поціновувачів особливого звучання і не банального розкриття.

Мені подобається, як розкривається шлейф парфуму, особливо при подиху вітру, я відчуваю легку квітковість, яка чудово розбавляє цю ідеально скороєну композицію.

В голову приходять асоціації прогулянки по вечірньому ринку з прянощами, які знаходяться в давній історичній будівлі. Спеції нереально барвисті і поруч з ними можна придбати автентичні товари ручної роботи.

Тип аромату: унісекс, і я дійсно не можу зрозузуміти, якій статі він підійде більше. Кожного разу в мене змінюються відчуття.

Цей аромат чудово підходить для змішування, я люблю ним заспокоювати дуже насичені солодкі аромати, але при цьому шукаю, щоб якісь ноти в парфумах співпадали з героєм посту.

Піраміда:

Початкова нота: Кардамон, Кмин, Мускатний горіх, Перець

Нота серця: Імбир, Бузок, Ладан, Шафран

Кінцева нота: Деревина, Ладанник, Мускус, Пачулі, Уд, Ґуаякове дерево залізне

Парфум доволі стійкий і шлейфовий, я відчуваю його декілька годин на тілі і 1,5-2 доби на одязі.

Упакування. Просто витвір мистецтва, таку красу можна не часто зустріти, але наскільки вишукане оформлення, і як прийно тримати парфум в руках😍

Виробник дійсно постарався зробити не тільки вишуканий і унікальний аромат, а й потрудився над незабутнім дизайном парфуму, який ніколи не забути.

Зараз діє чудова акція на товари бренду, бачу такий парфум вже розібрали, в наявності хіба є тестер, тому поспішайте💜