Vikulyk

Надлегке покриття у вигляді спрею

Надлегке покриття у вигляді спрею

Тон у вигляді спрею підійде доволі смуглим дівчатам. Я перед використанням наносила автозасмагу, але все ж мені він затемний. Тому майте наувазі і враховайте цей нюанс.

Зі шкірою наче непогано зливається, так і є, проте камера часто любить з'їдати засмагу.

Надлегке покриття у вигляді спрею

Звичайно, не дивлячись на затемний для мене тон, я все ж можу описати самі властивості і відчуття від використання.

Тональна основа-спрей наноситься просто з пульвелізатора, він робить таку, як калюжку, тобто не мілкодиспенсерно наноситься, а точково, тоді я розтираю його руками.

Я чесно не знаю для чого такий вид нанесення, може це якось впливає на текстуру. Але в плані нанесення ніякої зручності мені не додає.

Покриття дуже природнє і легесеньке, він мега-невагомий.

Тон гарно освіжає обличчя, воно сяюче і зволожене. Сяйво вбирається за деякий час і покриття, виглядає, як щось мега доглянуте. Доречі шкіра після нього дуже приємна, немов шовковиста.

Тон не перекриє висипи, тільки злегка вирівняє тон шкіри.

Так виглядає в повному образі. Тут вже більше схоже на його реальний фініш, в плані кольору, але насправді він ще трохи темніший, хоча і старається злитись зі шкірою.

Я ще спробувала її у якості бронзера, виглядає доволі природньо і дає таку гарну дійсно тінь.

Висновок. Ідеальна, супер невагома тональна основа, яка підійде для доволі темних дівчат, подарує комфортні відчуття шкірі, і ніжне природнє сяйво, як після доглядових процедур у косметолога.