Kerastase моєї юності
на мінімалках
Ця олійка для волосся мабуть була у кожної красуні, чия юність припала на 90-2000 рр.
Мені її порадила моя перукарка, адже моє сухе освітлене вʼюнке волосся приноровити можна було тільки змастивши кінчики олійкою. Інакше довжина не відростала, адже волосся обламувалося під час розчісування - особливо пасма біля обличчя завжди були довжиною трошки довше вух…
Думаю, що мені таки вдалося їх відростити тільки завдяки подібним продуктам із силіконами. Ну і при цьому не варто забувати про термозахист.
Саме таке комбо - термозахисний спрей і олйка для кінчиків волосся стало моїм спасінням. Окремо слід сказати про неймовірний аромат цієї лінійки продуктів - він фруктовий, свіжий, неймовірно приємний.
У мене був варіант з голубеньким флакончиком з аргановою олією… Зрозуміло, що від арганової олії там тільки назва, проте засіб працював. Того я вирішала трохи поностальгувати і знову купити цей недорогий засіб.
Фото складу додаю - я не спеціаліст і прекрасно розумію, що це силіконовий силікон, але ж працює...
А чи користувалися ви колись засобами для кінчиків волосся? (питаю тому, що одна моя знайома, практикуюча перукарка доречі, - про такий засіб ніколи не чула).
Коментарі (0)