Olga Vyhivska🌷

La'dor Scalp Scaling Spa Hair Ampoule

Пілінг для волосся — це косметичний засіб, призначений для глибокого очищення шкіри голови. Його основна функція полягає в видаленні ороговілих клітин шкіри, залишків стайлінгових продуктів, надлишків шкірного сала, а також інших забруднень, що накопичуються на шкірі голови.

Пілінг для волосся рекомендується використовувати не частіше одного разу на тиждень, щоб не пересушити шкіру голови і не пошкодити волосся.

La'dor Scalp Scaling Spa Hair Ampoule - достойний продукт для пілінгу шкіри голови. До того ж в цього продукту зручне пакування та обʼєм.

Текстура та аромат: у пілінга текстура сироватки, яка є легкою, не липкою та дуже комфортно наноситься та змивається зі шкіри голови. Завдяки зручному аплікатору, засіб легко розподіляється по коренях волосся, не розтікаючись. Сироватка має приємний освіжаючий аромат з легкими нотками м’яти.

Після нанесення відчувається легке охолодження, що особливо приємно влітку. Це відчуття свіжості залишається навіть після того, як сироватка змивається, що надає додатковий комфорт. Після застосування я помітила, що шкіра голови стала менш жирною, а волосся біля коренів набуло додаткового об’єму.

Цей продукт ефективно видаляє залишки стайлінгових засобів, шкірне сало та інші забруднення, які можуть забивати пори та викликати проблеми зі шкірою голови.

Я використовую цю сироватку раз на тиждень, як частину свого регулярного догляду.

Ще один важливий аспект – це те, що сироватка не сушить шкіру голови, а навпаки, допомагає відновити її баланс. Як результат, волосся стало менш схильним до жирності.

La'dor Scalp Scaling Spa Hair Ampoule – це чудовий засіб для тих, хто хоче забезпечити своїй шкірі голови глибоке очищення. Він ефективно справляється зі своїми задачами, легко використовувати, і при цьому дає помітні результати.

Я б рекомендувала цей продукт тим, хто стикається з жирністю шкіри голови, залишками стайлінгу або іншими подібними проблемами.