LEGEND NEW YORK: ідеальне поєднання класики і сучасності за доступною вартістю!
Розповім про найпопулярніший чоловічий парфум від AVENUE des PARFUMS.
Legend New York від Avenue des Parfums — це аромат, що зосереджує в собі весь шарм і невпинну енергію мегаполіса, який ніколи не спить. Недарма він став найпопулярнішим парфумом бренду і знаходиться в топі продуктів, які найбільше замовляють.
Для мене він має особливий символізм, адже я давно мрію побувати у Сполучених Штатах. Обрала його для свого чоловіка, і його перша реакція була неймовірно влучною: “Це аромат свіжого лісу і чистоти”.
Хоча парфум позиціонується як чоловічий, для мене він абсолютно унісекс, адже в ньому є щось глибоке і універсальне.
Як велика прихильниця Escentric Molecules, я, здається, вже чула всі молекули, що існують. І можу впевнено сказати: Legend New York нагадує мені Molecule 01 + Patchouli, створюючи таку ж магічну атмосферу, що підкорює і затримується надовго.
Піраміда аромату:
Вона вишукана та різноманітна.
Початкові ноти: ананас, бергамот, чорна смородина, яблуко.
Нота серця: береза, пачулі, троянда.
Кінцева нота: ваніль, дубовий мох, мускус, сіра амбра.
Що чую я?
Одразу відчуваю насичений аромат чорної смородини, яка задає терпкий, але водночас свіжий тон. Її яскравість гармонійно поєднується з цитрусовою свіжістю бергамота, створюючи динамічний і трохи гострий вступ.
З часом аромат починає розкриватися і на перший план виходить землиста глибина пачулі. Вона додає композиції вагомості та багатства, створюючи відчуття чогось старовинного і водночас сучасного.
Коли аромат остаточно осідає на шкірі, відчуваю теплі ноти мускусу, що надає парфуму м’якої інтимності, і дубового моху, який додає свіжого, злегка лісового відтінку.
Стійкість:
Аромат дуже стійкий і шлейфовий!
На тілі - 12 годин, на одязі - до прання. Парфум не змивається навіть після душу!
Пора року:
Цей парфум буде добре триматися на шкірі і доповнювати образ у прохолодні місяці - осінньо-весняні, надаючи вам теплоту і затишок.
Висновок:
Legend New York від Avenue des Parfums — це ідеальний вибір для чоловіків, які цінують поєднання класики і сучасності. Цей аромат підходить тим, хто впевнений у собі, любить динамічне життя великого міста і водночас відчуває зв’язок з природою. Він символізує гармонію і вишуканість, яку прагнуть досягти в усіх аспектах свого життя.
Що особливо приємно, Legend New York є бюджетним і доступним варіантом, який не поступається якістю дорогих парфумів. Він дозволяє насолоджуватися елегантним і стильним ароматом без значних витрат.
Коментарі (0)