Hanna Domashenko

MODAY | Маска для волосся

MODAY | Маска для волосся
MODAY | Маска для волосся

Я обожнюю доглянуте та блискуче волосся! Коли я вперше спробувала нову лінійку від MODAY я не повірила своїм очам, що моє волосся вдома за 10 хвилин з маскою холодного відновлення може виглядати так, ніби я мінімум годину провела в салоні краси!

Літо - це та пора року, коли волосся страждає найбільше! Шкіру ми хоч захищаємо SPF , а от волоссю дістається від спекотного сонечка чимало!..Пекуче сонце, жорстка вода, тугі коси та пучки... І в результаті волосся втрачає блиск, кінчики пересушені та посічені, колір вимитий та тьмяний...

MODAY | Маска для волосся

Глибоке відновлення за 10 хвилин від MODAY - це потужне оновлення від коренів волосся до самих кінчиків! Масло ши та миглалю окутує кожну волосинку в свої ніжні обійми та живить його. Спеціальна формула з ніацинамідом піклується про здоров'я шкіри голови, завдяки чому блиск волосся стає не тільки косметичним ефектом, а й результатом більш глибокого догляду за ним.

- маска густенька та кремова;
- має ненавязливий, легкий аромат;
- наношу по всій довжині волосся та прчісую гребінцем;
- витримую 10 хвилин і ретельно змиваю водою.

Користуюся маскою раз на тиждень - цього мені достатньо, аби волосся сяяло здоровим блиском. Результат від використання помітно вже після першого нанесення. Обожнюю, коли з доглядовими засобами все так просто! 10 хвилин і ти з Попелюшки перетворюєшся на принцесу! І не треба додаткових складних схем! Цей тандем від MODAY - однозначно фаворит мого літа!