Bye- bye hair drama! Mermade Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Shampoo
Мій шок в шоці 😱
Привіт, це Ася! Нещодавно я розпаковувала своє замовленння з Mermade , і ось, цей час настав, ми "стартанули" , я приготувала для вас відгук на:
🧜♀️Шампунь для зміцнення та сяйва волосся -
Mermade Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening &
Gloss Shampoo.
Замовила відразу у повному форматі, це 300мл, зараз помітила що відкрили на нього знижки, тому налітайте 🤘
Я відмітила його в дописі , тому там ви можете ще й почитати що обіцяють представники бренду і відгуки, бо тут ми підійдемо до питання більш практично та просто поглянемо "до" та "після".
✅Ремарка:
Я маю негусте, ніжне волосся, яке дуже схильне до пересихання на основній довжині але жирніє в коріннях. Схильне до ламкості, плутання, від природи пряме та не обʼємне. Але досить його сварити, ми любимо себе такими як є, тому маємо підбирати найбільш ефективні рішення саме під себе❤️ Зазвичай моє волосся жирніє через кожні 3 дні, і мию його використовуючи масляні маски та кондиціонери кожного разу, щоб попередити ламкість. В цьому випадку, для чистоти експерименту не використала нічого окрім шампуню, тож запрошую подивитися відео та оцінити ефект ❤️ Всім дякую за увагу !
Коментарі (0)