Ta_nyaaaaaaa

Дуже специфічна, але така дієва

Гірка і солона зубна паста? Так… Але відчуття як після професійної чистки. Вона стала моїм фаворитом ❤️ Детальніше далі

Паста надійно запакована у картонну коробку.

Має кришку фліп-топ, яка щільно закривається. Сам дозатор був вкритий захисною фольгованою плівкою.

Об‘єм 75 мл, тобто стандартний для такого роду засобу.

Паста позиціонується як лікувальна, для:

1️⃣ ефективного очищення без пошкодження емалі

2️⃣ бореться зі стоншенням емалі

3️⃣ допомагає позбутися, вилікувати кровоточивість, зробити ясна та зуби менш чутливими

4️⃣ бореться з неприємним запахом

Хочу коротко розповісти і про склад, він тут нетиповий і вартує уваги:

🧪 на основі бішофіту (натуральний магній, який гарно засвоюється організмом а природний мінерал глибоко проникає в тканини, відновлюючи обмінні процеси

🌱 екстракти петрушки, календули і меду - знезаражують, знімають запалення, знищують мікроби і підтримують здоров'я ясен. Загалом завдяки складу чиниться пролонгована дія пасти на зуби і ясна

❌ НЕ містить фтору, парабенів, SLS, синтетичних барвників, спирту. Для мене це дуже важливо, бо стараюся уникати паст з фтором (через дерматит), а тут цей чудовий бюджетний варіант

Паста має більш рідку консистенцію, що відрізняє її від інших. Однак вона не тече, горошина все ж тримає свою форму.

На витрату це ніяк не впливає. Колір зелений, дійсно натякає на натуральність продукту.

Аромат легкий трав‘янисто-солонуватий, запах натуральної косметики.

Смак дуже незвичний і спочатку я його злякалась, бо паста гіркувато-солонувата. Такого ще не пробувала.

Проте всього за 3-4 використання я звикла до нього і тепер він не здається мені різким і неприємним.

Відчуття після очищення - це те, за що я полюбила пасту всім серцем.

Чищу стандартно близько 2-3 хвилин. Після очищення зуби світліші, є відчуття свіжості і чистоти.

Аби ви розуміли, це настільки ефективне очищення, що складається враження, наче я щойно вийшла з кабінету стоматолога.

У мене дуже чутливі ясна, але починаючи уже з 4 використання вони перестали кровити, а також уже не такі чутливі і подразнені (не червоні).

Витрата доволі економна, як і в іншої пасти, тож загалом я задоволена.

Разом з нею мені дуже подобається використовувати зубні щітки Makeup.

Мене потішив склад і співвідношення ціна/якість. Точно повторю цю пасту і ще не раз!

Її смак більше не буде відштовхувати, а відчуття свіжості і тотальної чистоти після очищення зубів пастою залишає лише приємні враження.

За майже місяць щоденного використання я помітила позитивні зміни: тон зубів став світліший, зуби і ясна менш чутливими, а також ясна ЗОВСІМ перестали кровоточити.

Беріть на замітку цю супер-знахідку 🥰

Тепер хочу спробувати іншу органічно-лікувальну пасту бренду)