saybeautyk

LCF | Покриття для нігтів «Молоко + кальцій»

LCF | Покриття для нігтів «Молоко + кальцій»

Наразі мої нігті вимушено без покриття гелем, і хоч я для себе уявляла цю подію трагедією, насправді все не так погано.

Єдиним мінусом поки що в «голих» нігтях для мене є їх нереальна мʼякість - постійно боюсь зрізати нігтик чи просто щось необережно взяти і зірвати його.

В усьому ж іншому відсутність покриття на руках - це не так вже й страшно, а навіть естетично (тим паче зараз це модно))). З гелем мені подобалось, що нігті завжди «застраховані» від будь-яких травм (а я дуже необережна людина в цьому плані). Поки що я не знаю, чи буду покривати їх наново - наче голі нігті виглядають дуже гарно і я від цього в захваті, але мʼякість і необхідність робити манікюр раз на тиждень (а між ним кожні 2-3 дні підтримувати форму і тд) дуже сильно бісять мене і забирають багато часу, якого зараз я і так маю обмаль.

Про засіб «Молоко+кальцій» читала багато позитивних відгуків і його звалила одна з блогерок, яких я періодично дивлюсь - нібито тримається тиждень навіть за умови миття посуду без рукавичок. Для мене це звучало як щось казкове, бо на моїх натуральних нігтях всі лаки завжди тримаються не довше 2 днів, тому одразу ж після зняття покриття було придбано мініатюру 5 мл на пробу.

Ще мене привабило те, що цей лак молочного кольору - не люблю прозорі, люблю щось цікаве. Я мала надію, що на нігтях він теж буде виглядати більш молочним.

Пензлик тут зручний і ним наносити лак дуже просто і швидко.

Насправді ж я отримала звичайне прозоре покриття - на моїх нігтях виглядає як звичайний закріплювач.

Це дещо мене розчарувало, враховуючи той факт, що в два шари він дає менше блиску, ніж в три, тому доводиться наносити більше. Я покривала нігті на руках 3 рази і 1 раз на ногах, тобто сумарно було використано 12 шарів лаку і лишилась половина флакону.

Чому ж це покриття мені не сподобалось?

Навіть не дивлячись на те, що лак сохне ультра-швидко, цьому все одно якимось чином вдається «скочуватись» в деяких місцях (див. фото).

А найгіршим є те, що він дуже швидко починає тріскатись по краям і кутам нігтів - перший раз я подумала, що це від частого миття посуду без рукавичок, але коли ситуація повторювалась систематично, все встало на свої місця.

До того ж в діалозі з подругою зʼясувалось, що на її нігтях цей лак також тріскався.

Тому дане покриття я не можу рекомендувати, бо з плюсів у нього лише красивий блиск в три шари і швидке висихання, а мінусів набагато більше.