Anna_feerie

Дифузор з ароматом цитрусів та ніжних квітів

Дифузор з ароматом цитрусів та ніжних квітів

Мені подобаються аромати, які наповнюють простір свіжістю, квітковою ніжністю та при цьому не надто важкі, адже з часом від такого ольфакторного напору може боліти голова. Тому саме цитрусовий напрям ідеально пасує під мої вподобання. Але самі лише цитруси звучали б монотонно, а у дифузора Lime and Lily піраміда як у спражніх парфумів, завдяки чому аромат розкривається та красиво змінюється протягом часу 🥰.

На сайті бренду трохи інша піраміда, тому залишу її про всяк випадок:

Верхні ноти: лайм, апельсин, алое вера

Ноти серця: лілія, конвалія, троянда, апельсиновий цвіт

Базові ноти: мускус, амбра

Аромадифузор починає звучати саме яскравими та соковитими цитрусами: солодкий апельсин, гірчинка лайму – а з ними приходять прохолода, бадьористь та гарний настрій. Поступово цитрусове звучання починає сплітатись з квітковими мотивами (окремо виділити лілею важко, але дуже добре відчувається ніжний букет та вологі пелюсточки в росі). Базові ноти роблять композицію більш складною та дорогою, даючи зрозуміти, що перед нами не просто освіжувач повітря, а справжня парфумерна історія, розміщена в красивому флаконі 🖤.

Взагалі оформлення в бренду дуже стильне, мені подобається і мінімалістична пляшечка, і чорні палички і (особливо 💙) – синій відтінок рідини)). Маю сказати, що звучання дуууже інтенсивне і ставити всі палички точно не варто одразу (бо аромат стає надто насиченим). Але це поправимо – достатньо дістати всі палички, закрити пляшечку з ароморідиною і залишити так на день. Після цього починайте додавати по 1-2 палички, щоб дозувати інтенсивність звучання так, як вам найбільше подобається 🤗.

Аромат Lime and Lily дуже приємний, освіжаючий та водночас ніжний, а ще цікавий факт: рюкзак, що лежав в кімнаті, настільки просочився приємним запахом, що навіть поза домом можна відчувати приємний вайб)).

Можу рекомендувати дифузор Lime and Lily Avenue des Perfums всім, хто надає перевагу цитрусово-зеленим ароматам з відтінком ніжних квітів 🤩.